Αγία Παρασκευή Ασπροποτάμου – Ευχαριστήριο προς τον κ. Μιχαλάκη για την ασφαλτόστρωση

27 Μαΐου, 2016 19:15 Επιμέλεια: /

10

Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής (Τζούρτζιας) Ασπροποτάμου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστου και στον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ.Σινάνη Χρήστο για την έμπρακτη συμπαράσταση τους, στην ολοκλήρωση των έργων(ασφαλτόστρωση εντός οικισμού) που τόσο απαραίτητα ήταν για το χωριό μας!

Έργα που συντελέστηκαν παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που χαρακτηρίζουν την περίοδο που διανύουμε με ομαδικό πνεύμα, ζήλο αλλά κυρίως με σωστό προγραμματισμό!!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ψάχνουμε και να βρίσκουμε λύσεις!!!

Τόσκας Γρηγόρης

Πρόεδρος Αγίας; Παρασκευής

Ασπροποτάμμου   

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.