Αγανάκτηση

13 Σεπτεμβρίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

plymires-2016-katastrofi-70

Μεγάλη η οργή και η αγανάκτηση των πληγέντων από τα προβλήματα που άφησε πίσω  της η πλημμύρα σε υποδομές αλλά και σε χωράφια  , καλλιέργειες , κτηνοτροφικές μονάδες κ.λ.π ,  ζητώντας από τον Δήμο , την Περιφέρεια και το κράτος βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν  τα  άμεσα  προβλήματα . Ωστόσο , μεγάλη κουβέντα γίνεται για τα αίτια της μεγάλης καταστροφής με πολλούς προέδρους χωριών να επισημαίνουν το στένεμα των ρεμάτων , τον μη καθαρισμό τους και φυσικά το υπερβολικό νερό που παρέσυρε φερτά υλικά μαζί με ξύλα σκουπίδια και ότι άλλο έβρισκε στον δρόμο φράζοντας τις εισόδους των γεφυριών με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το νερό και να πλημμυρίσουν τα πάντα .   Αίτια και αλήθειες  που όλοι  γνωρίζουμε και  έχουμε ευθύνες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    » Αίτια και αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε ευθύνες !!!» ο μόνος που δεν το κατάλαβε είναι ο αντιδήμαρχος κ. Ράντος ο οποίος δεν άντεξε την τοποθέτηση της κυρίας Χαρτοπούλου και αντέδρασε όπως αντέδρασε.

  • ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ

    Τι περιμένατε να γίνει όταν τα χωριά βλέπουν τον δήμαρχο μόνο στα πανηγύρια και νύχτα. Τι περιμένατε όταν τα μηχανήματα του δήμου είναι ακινητοποιημένα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.