Αγανάκτηση

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Σεπτεμβρίου 2016, 08:09

Μεγάλη η οργή και η αγανάκτηση των πληγέντων από τα προβλήματα που άφησε πίσω  της η πλημμύρα σε υποδομές αλλά και σε χωράφια  , καλλιέργειες , κτηνοτροφικές μονάδες κ.λ.π ,  ζητώντας από τον Δήμο , την Περιφέρεια και το κράτος βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπιστούν  τα  άμεσα  προβλήματα . Ωστόσο , μεγάλη κουβέντα γίνεται για τα αίτια της μεγάλης καταστροφής με πολλούς προέδρους χωριών να επισημαίνουν το στένεμα των ρεμάτων , τον μη καθαρισμό τους και φυσικά το υπερβολικό νερό που παρέσυρε φερτά υλικά μαζί με ξύλα σκουπίδια και ότι άλλο έβρισκε στον δρόμο φράζοντας τις εισόδους των γεφυριών με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το νερό και να πλημμυρίσουν τα πάντα .   Αίτια και αλήθειες  που όλοι  γνωρίζουμε και  έχουμε ευθύνες !!!

  • XXL

    » Αίτια και αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε ευθύνες !!!» ο μόνος που δεν το κατάλαβε είναι ο αντιδήμαρχος κ. Ράντος ο οποίος δεν άντεξε την τοποθέτηση της κυρίας Χαρτοπούλου και αντέδρασε όπως αντέδρασε.

  • ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ

    Τι περιμένατε να γίνει όταν τα χωριά βλέπουν τον δήμαρχο μόνο στα πανηγύρια και νύχτα. Τι περιμένατε όταν τα μηχανήματα του δήμου είναι ακινητοποιημένα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .