Αυτό το σκέπτονται ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
23 Ιουλίου 2015, 08:13

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του τρέχοντος ΕΣΠΑ αλλά και της νέας προγραμματικής περιόδου, έκρουσε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σχετικά με τη σημαντική έλλειψη χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των έργων, η οποία θέτει σε κίνδυνο , όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ,  αφενός τα έργα και το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και αφετέρου εντείνει την «ασφυξία» στην πραγματική οικονομία.

Μόνον στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε έργα του ΕΣΠΑ  υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί που ξεπερνούν τα 20,6 εκ. ευρώ, ενώ σε 39 έργα έχει πραγματοποιηθεί παύση εργασιών.

Και ενώ αυτά θα έπρεπε  να βάλουν σε προβληματισμό τους πολιτικούς μας , ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα για την χώρα , εκείνοι επιμένουν να υποτάσσουν το εθνικό συμφέρον στο να υπηρετήσει την κομματική  και ιδεολογική σκοπιμότητα .

Ουσιαστικά η χώρα βρίσκεται  να  δίνει μάχη  να μην πνιγεί από τα απόνερα της παλαιοκομματικής αντίληψης και λειτουργίας του πολιτικού συστήματος   και ουδείς από το υπάρχον πολιτικό σύστημα να μην απλώνει το χέρι να την διασώσει !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .