Αυτό το σκέπτονται ;

23 Ιουλίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

vouli-620x320_DCE

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του τρέχοντος ΕΣΠΑ αλλά και της νέας προγραμματικής περιόδου, έκρουσε  ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σχετικά με τη σημαντική έλλειψη χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των έργων, η οποία θέτει σε κίνδυνο , όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ,  αφενός τα έργα και το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και αφετέρου εντείνει την «ασφυξία» στην πραγματική οικονομία.

Μόνον στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε έργα του ΕΣΠΑ  υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί που ξεπερνούν τα 20,6 εκ. ευρώ, ενώ σε 39 έργα έχει πραγματοποιηθεί παύση εργασιών.

Και ενώ αυτά θα έπρεπε  να βάλουν σε προβληματισμό τους πολιτικούς μας , ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα για την χώρα , εκείνοι επιμένουν να υποτάσσουν το εθνικό συμφέρον στο να υπηρετήσει την κομματική  και ιδεολογική σκοπιμότητα .

Ουσιαστικά η χώρα βρίσκεται  να  δίνει μάχη  να μην πνιγεί από τα απόνερα της παλαιοκομματικής αντίληψης και λειτουργίας του πολιτικού συστήματος   και ουδείς από το υπάρχον πολιτικό σύστημα να μην απλώνει το χέρι να την διασώσει !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.