Αυτό το ποτάμι δεν τιθασεύεται

9 Σεπτεμβρίου, 2016 08:23 Επιμέλεια: /

potami-foyskomeno-2

Μπορεί κανείς εύκολα να κατανοήσει , και ας μην είναι ειδικός, ότι ο Πηνειός ποταμός είναι δύσκολο να τιθασευτεί από την στιγμή που ¨φουσκώσει¨.

Σήμερα το πρωί μπορεί να δει κανείς τον όγκο των νερών που κατεβαίνει και πόσο δύσκολες είναι οι εργασίες μέσα σε μια περιοχή με τόσο νερό.

Μάλιστα σήμερα βρήκα τους εργαζόμενους του εργοταξίου για την ανακατασκευή της γέφυρας, νου κοιτούν το ποτάμι , μη μπορώντας να κάνουν κάτι.

Μάλιστα εκείνη την στιγμή έφτασε το περιπολικό της Αστυνομίας και δύο Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο για την κατάσταση στο ποτάμι.

Βλέποντας τους εργάτες κατέστησαν την προσοχή να μην κάνουν καμιά κουτουράδα και μπουν μέσα στο ποτάμι!!

Πάντως στην κοινωνία της Καλαμπάκας υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την περίπτωση πως μπορεί να προκληθούν και άλλες ζημιές στην γέφυρα της Διάβας . Ας ελπίσουμε πως όχι…..

potami-foyskomeno-3 potami-foyskomeno-1

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές ….

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.