Αυτοί είμαστε !!

21 Αυγούστου, 2015 08:15 Επιμέλεια: /

skoypidia

Η εικόνα αυτή με τους κάδους απορριμμάτων ξέχειλους  από σκουπίδια με τα σκυλιά και τα γατιά να κάνουν πάρτι ολονυχτίς  , είναι μάλλον συχνό φαινόμενο και μάλιστα σε πολύ συγκεκριμένα σημεία  της πόλης .

Και ας σπεύσουμε να επιρρίψουμε την ευθύνη στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου γι΄  αυτήν την εικόνα . Ας κοιτάξουμε πρώτα τους εαυτούς  μας και   δούμε τις δικές μας ευθύνες για την αποκρουστική εικόνα των κάδων .

Ωστόσο οι υπηρεσίες του δήμου οφείλουν  να ξεκινήσουν  καμπάνια ευαισθητοποίησης και επίσης οφείλουν να εξετάζουν τον όγκο των απορριμμάτων στα συγκεκριμένα σημεία που παρατηρείται υπερεπάρκεια σκουπιδιών και να τοποθετούν επιπρόσθετο κάδο .

Βέβαια , πρέπει να μάθουμε ότι τα σκουπίδια πρέπει να τα κατεβάζουμε το πρωί και όχι αποβραδίς ώστε να μην μένουν ολονυχτίς εκτεθειμένα  στα συνήθη ύποπτα τρωκτικά με τα γνωστά αποτελέσματα που δεν περιποιούν τιμή στον τοπικό  μας πολιτισμό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.