Αυτές τις σαπουνάδες δεν τις βλέπει κανείς??? Λέτε να ¨άφρισε¨ ο δρόμος ???

15 Ιουνίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

DSC_4010_DCE

Το να είναι κάποιος βρώμικος μέσα στο σπίτι του αφορά την υγεία του ίδιου και της Οικογένειάς του και δεν μας πέφτει λόγος. Το να βρομίζει και να ρυπαίνει κεντρικούς δρόμους της Καλαμπάκας είναι παράπτωμα και αφορά όλους μας.

Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αδειάζουν τα πλυντήρια με τις σαπουνάδες και τα απόβλητα σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμπάκας , όπως η οδός Χατζηπέτρου.

Και βέβαια επιλέγουν Κυριακή που οι Υπηρεσίες είναι ο κλειστές και κινδυνεύουν λιγότερο από κυρώσεις που μπορεί να τους επιβληθούν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ή δεν θέλουν ( αφού υπάρχει ατιμωρησία)  ότι η Καλαμπάκα διαθέτει δίκτυο αποχέτευσης και τα άπλυτά τους πρέπει να διοχετεύουν εκεί και όχι όλοι εμείς να τα μεταφέρουμε μέσα στα σπίτια μας.

Η Δημοτική Αρχή δεν βλέπει ???

Επί τέλους δεν ενδιαφέρεται κανείς  για την εικόνα αυτής της πόλης και την υγεία των κατοίκων της ???

Ποιος θα μας προστατέψει από αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από τίποτα???

Και μην πει κάποιος ότι δεν μπορεί να βρεθούν οι ένοχοι ……

DSC_4009_DCE DSC_4007_DCE DSC_4012_DCE DSC_4011_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.