Αυταπάτες !!

16 Νοεμβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

maxresdefault_DCE

Η  παροχή  σύμφωνης γνώμης του Δ.Σ. για την «Κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού, ισχύος 0,99ΜW στο Ρέμα Μπαλτά της Δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου του Δήμου Καλαμπάκας  , ήταν το θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας και τον γνωστό Ευριπίδη Δαφούλα να μιλάνε για τα οφέλη από την συγκεκριμένη δράση για το χωριό τους.

Για αυταπάτες των Μαλακασιωτών  μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος  της ελάσσονος αντιπολίτευσης  κ. Λεωνίδας  Κεραμίδας  ο οποίος τόνισε ότι όλα αυτά εντάσσονται στο πνεύμα της ιδιωτικοποίησης της ενέργειας  και για τον λόγο αυτό , όπως τόνισε χαρακτηριστικά  , καταψήφισε  την πρόταση παροχής σύμφωνης γνώμης .

Ωστόσο η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία και έτσι το Μαλακάσι θα έχει τα οφέλη από την συγκεκριμένη δράση όπως ισχυρίζονται  οι Μαλακασιώτες . Μακάρι , λέμε εμείς !!!

Μακάρι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.