Αυτά που δεν δίνουμε σημασία

13 Φεβρουαρίου, 2016 08:33 Επιμέλεια: /

field3--2-thumb-large

Στο 24,6%  βρίσκονταν  η ανεργία τον Νοέμβριο του 2015 λένε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, με  το σύνολο των απασχολουμένων να ανέρχεται  στα 3.620.750 άτομα, ενώ ο αριθμός των ανέργων διαμορφώθηκε στα 1.180.516 άτομα. Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός παράλληλα, υποχώρησε στα 3.269.077 άτομα. Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας  καταγράφεται  στην  Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα (28,4%) και το χαμηλότερο στα νησιά του Αιγαίου (12,2%).

Δυστυχώς ο Θεσσαλικός κάμπος δεν  μπορεί να απασχολήσει κόσμο !!! Αλλά πώς να απασχολήσει όταν  η αγροτική παραγωγή συρρικνούται βαθμηδόν  ;  Που πήγαν οι βιομηχανικές ζώνες Λάρισας και Βόλου ; Δυστυχώς έγιναν τεχνολογικά πάρκα . Γι΄ αυτά κανένας δε λέει τίποτα και δεν ασχολείται με το μέλλον μας να είναι προδιαγεγραμμένο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.