Αυτά και άλλα χειρότερα

18 Σεπτεμβρίου, 2017 08:36 Επιμέλεια: /

21743686_1542688662459655_308623403872447743_o

Και το νέο συμβάν  , όπου  γνωστή  εταιρία  προώθησης αντρικών εσωρούχων  γύρισε στα  βίντεο  προβολής των προϊόντων  της ,  έρχεται να επιβεβαιώσει πανηγυρικά  την  αναγκαιότητα  προστασίας  του  μνημείου  της παγκόσμιας  πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από την νομική θωράκισή του ώστε να μην ασκούνται δράσεις που το προσβάλλουν . Πόσο μάλλον όταν αυτό το μνημείο αποτελεί ένα ζωντανό μοναστικό κέντρο και ένα στοιχείο  της  Ορθόδοξης  πίστης και  παράδοσης  . Αν λοιπόν η πολιτεία δεν προχωρήσει αποφασιστικά στην  έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος , τότε ας είμαστε  έτοιμοι και για ποιο ακραία φαινόμενα . Αλλά αυτά να τα δει η Υπουργός Πολιτισμού !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • Μαύρη Τουλίπα

  Νόμος υπάρχει, απλά δεν τους πήραν χαμπάρι στα γυρίσματα. Το υπουργείο πολιτισμού έχει την δυνατότητα βάσει νόμου να τους επιβάλει πρόστιμα…….όπως και να αποσυρθεί το παραπάνω video. Η τακτική «πονάει δόντι κόβεις κεφάλι» είναι ακραία άποψη.
  ΥΓ. Στο παρελθόν έχουμε άπειρες περιπτώσεις όπου οι αρχές αρχαιολογία και αστυνομία σταμάτησαν διαφημιστικά γυρίσματα που δεν είχαν άδεια.

 • Asynartitos Synartitis

  Μετέωρα για Όλους δε θέλατε; Πάρτε τα… Και με τους όλους και με τους ..ώλους!

 • Asynartitos Synartitis

  Ορίστε αγαπητοί μου φίλοι ακτιβιστές και λοιποί… Αυτά είναι, πράγματι, τα Μετέωρα που όλοι ονειρευόμαστε, που όλοι επιθυμούμε, Αυτά είναι τα Μετέωρα της ΟΥΝΕΣΚΟ, της ανοχής σε κάθε διαφορετική ή εναλλακτική δραστηριότητα, τα Μετέωρα του μέλλοντος… Και δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μιας μικρής μειοψηφίας μεσαιωνιστών που δεν μπορούν να δουν μέσα από παρόμοιες διαφημιστικές καμπάνιες ότι προβάλλεται ο τόπος μας σε όλο τον Κόσμο…. ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΩΛΟΥΣ, κύριοι. Αυτά θέλουμε, αυτά μας αρέσουν…. Και όσα κάνουν ρίμα με το .. όλους.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.