Αυστριακοί επισκέφτηκαν το οινοποιείο Λούδας στη Διάβα Καλαμπάκας

4 Σεπτεμβρίου, 2017 09:10 Επιμέλεια: /

Untitled

Στο οινοποιείο Λούδας βρέθηκαν την Κυριακή περίπου 50 Αυστριακοί.

Εκεί τους υποδέχτηκε η ιδιοκτήτρια  κυρία Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα η οποία τους ξενάγησε στο χώρο του οινοποιείου.

Οι Αυστριακοί έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις και φυσικά από τα κρασιά τα οποία δοκίμασαν.

Λίγα λόγια για το οινοποιείο:

Η κατασκευή ενός οικογενειακού και σύγχρονου οινοποιείου το 2006 ήταν για τον Κωνσταντίνο Λούδα το ζητούμενο για να ξεκινήσει η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας. Διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα οινοποίησης με πνευματικό πιεστήριο κλειστού τύπου, χώρο γλευκοποίησης και ζύμωσης με ανοξείδωτες δεξαμενές και οινοποιητές με ενσωματωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης. Επίσης χώρο εμφιάλωσης αποτελούμενο από σύγχρονο πλυντήριο φιαλών, γραμμή εμφιάλωσης με σύστημα πλήρωσης κενού με άζωτο, περιστροφική ετικετέζα, υπόγεια κάβα ωρίμανσης των βαρελιών και παλαίωσης των κρασιών.

Σε σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, που ρυθμίζονται από ειδικό σύστημα κλιματισμού, υπάρχουν εκατοντάδες καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια, χωρητικότητας 225 lt, όπου τα κρασιά υφίστανται την ευεργετική επίδραση της δρυός.

Στο χώρο της εμφιάλωσης βρίσκεται το επίσης αυτόματο σύστημα πλύσης, πλήρωσης, τοποθέτησης φελλού και επικόλλησης ετικετών, όπου τα έτοιμα πλέον κρασιά εμφιαλώνονται. Η δυναμικότητά του ανέρχεται στους 150 τόνους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.