Άφρισε το σιντριβάνι Καλαμπάκας !!!

8 Οκτωβρίου, 2016 10:16 Επιμέλεια: /

sintribani-afros-3

Το σιντριβάνι στο πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας από την ημέρα που κατασκευάστηκε αποτελεί πόλο έλξης για ξένους και Έλληνες που επιθυμούν να φωτογραφηθούν.

Πόσοι νεόνυμφοι δεν έχουν επιλέξει να αποθανατίσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους μπροστά από το πανέμορφο σιντριβάνι που κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Βύρων Μπουτίνα.

Πρίν λίγες ημέρες τέθηκε σε λειτουργία και το πάνω μέρος του και έτσι το θέμα , τουλάχιστον την νύχτα , είναι μοναδικό.

Κάποιοι όμως , κυρίως νεαροί , θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση του ή ξεσπάνε σ’ αυτό και το κάνουν πιο φανταχτερό !! Έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκουν τον τρόπο να το πραγματοποιούν ρίχνοντας απορρυπαντικό μέσα στο νερό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ( όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες )   να φουσκώνει , αφρίζοντας και γεμίζοντας τον δρόμο και την περιοχή.

Μπορεί το φαινόμενο να είναι θεαματικό , σίγουρα όμως δεν είναι σωστό και νόμιμο γι’ αυτούς που το πράττουν. Καλό είναι να σταματήσει αυτή η κατάσταση γιατί πίσω από την πλάκα , υπάρχουν και ευθύνες.

Πάντως ειδοποιήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος όπου μαζί με εργαζόμενους του Δήμου , καθάρισαν από τους αφρούς το σιντριβάνι….

sintribani-afros-5 sintribani-afros-4 sintribani-afros-2 sintribani-afros-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.