Άφρισε το σιντριβάνι Καλαμπάκας !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
8 Οκτωβρίου 2016, 10:16

Το σιντριβάνι στο πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας από την ημέρα που κατασκευάστηκε αποτελεί πόλο έλξης για ξένους και Έλληνες που επιθυμούν να φωτογραφηθούν.

Πόσοι νεόνυμφοι δεν έχουν επιλέξει να αποθανατίσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους μπροστά από το πανέμορφο σιντριβάνι που κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Βύρων Μπουτίνα.

Πρίν λίγες ημέρες τέθηκε σε λειτουργία και το πάνω μέρος του και έτσι το θέμα , τουλάχιστον την νύχτα , είναι μοναδικό.

Κάποιοι όμως , κυρίως νεαροί , θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση του ή ξεσπάνε σ’ αυτό και το κάνουν πιο φανταχτερό !! Έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκουν τον τρόπο να το πραγματοποιούν ρίχνοντας απορρυπαντικό μέσα στο νερό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ( όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες )   να φουσκώνει , αφρίζοντας και γεμίζοντας τον δρόμο και την περιοχή.

Μπορεί το φαινόμενο να είναι θεαματικό , σίγουρα όμως δεν είναι σωστό και νόμιμο γι’ αυτούς που το πράττουν. Καλό είναι να σταματήσει αυτή η κατάσταση γιατί πίσω από την πλάκα , υπάρχουν και ευθύνες.

Πάντως ειδοποιήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος όπου μαζί με εργαζόμενους του Δήμου , καθάρισαν από τους αφρούς το σιντριβάνι….

sintribani-afros-5 sintribani-afros-4 sintribani-afros-2 sintribani-afros-1

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .