Άφησε τους προπονητές και έπιασε τις τραγουδίστριες ο “Γούλις” – Στο cafe “ποδήλατο” με την Ελευθερία Ελευθερίου

4 Αυγούστου, 2017 10:18 Επιμέλεια: /

Untitled

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από την ανάρτησή(δείτε εδώ) μας που έκανε λόγο για την επίσκεψη του προπονητικού διδύμου της ομάδας των Ιωαννίνων στη Καλαμπάκα όπου συναντήθηκαν με τους προπονητές της Κρύας Βρύσης.

Όπως είδατε και στην φωτογραφία που αναρτήσαμε μαζί με τους προπονητές “πόζαρε” και ο φίλος μας Γιώργος ή αλλιώς “Γούλις”.

Χθες το απόγευμα στο cafe  “ποδήλατο” βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με τον φίλο της και συμπολίτη μας Νίκο Γιάννη.

Φυσικά ο “Γουλέϊρο” δεν έχασε την ευκαιρία να “ποζάρει” και με την γνωστή τραγουδίστρια !!!

Να δούμε τις επόμενες ημέρες τι άλλο μας επιφυλάσσει !!

Untitled

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.