Αφιερωμένο στους αλληλέγγυους που θέλουν ν΄ ανοίξουν τα σύνορα και να κατακλυστεί η Ελλάδα από κάθε καρυδιάς καρύδι αλλά όλοι τους μουσουλμάνοι !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
9 Μαρτίου 2020, 08:09

Είναι αλήθεια ότι μια μερίδα του πολιτικού κόσμου και οι κάποιοι ακολουθούντες τυφλά την κομματική γραμμή προτάσσοντας προφανώς , εν ώρα μάχης με άσφαιρα πυρά η αλήθεια είναι ,το κομματικό συμφέρον έναντι του πατριωτικού , υποστηρίζει την άποψη ότι η Ελλάδα οφείλει να καταργήσει τα σύνορά της και να δεχθεί ένα εκατομμύριο κάθε καρυδιάς καρύδι που αυτοπολιτογραφείται μετανάστης . Αυτό  λένε προτάσσει το εθνικό συμφέρον , τα φιλόξενα αισθήματα των Ελλήνων και οι Χριστιανικές (περιέργως τώρα τον θυμήθηκαν) αξίες . Μαζί τους και δυο τρείς ιεράρχες (Δημητριάδος , Σύρου) που από χριστιανικής πλευράς ανοίγουν τις αγκάλες τους και μας προσκαλούν το ίδιο να κάνουμε κι΄ εμείς παίρνοντας (έτσι το αντιλαμβάνομαι) ο καθένας από μια οικογένεια λαθρομεταναστών στο σπίτι μας .

Με ελαφρά τη καρδία λοιπόν λένε αυτά που λένε αλλά ουδείς τους θέλει στην δική του αυλή . Απλά τους θέλει στην αυλή του γείτονά του ή ενός άλλου μαχαλά , ή μιας διπλανής πόλης ξεχνώντας ότι στην παραμονή τους στην Τουρκία έγινε διαλογή , έγινε μύηση στο να γίνουν εργαλείο και να υπηρετήσουν τις σκοπιμότητες της πολιτικής της . Το γεγονός του νεαρού της ηλικίας της πλειοψηφίας των πολιορκούντων τα Ελληνικά σύνορα στον Έβρο αλλά και η ανάμιξη σ΄, αυτό το ανθρώπινο αμάλγαμα τρομοκρατών , τζιχαντιστών , ποινικών καταδίκων , ακραίων ισλαμιστών , ταλιμπάν , που πήραν σαφείς εντολές από την Άγκυρα , ουδόλως απασχολεί τους αλληλέγγυους .

Η απάντηση της Καναδικής Κυβέρνησης σε επιστολή αλληλέγγυου καναδού πολίτη

Για όλους αυτούς λοιπόν που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα λαθρομεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Και ο τρόπος που θα το πράξουν έρχεται από τον Καναδά.

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν.

Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικά έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:

Η απάντηση

Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

«..Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν.

Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα.

Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.

Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας.

Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του.

Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι.

Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης».!!

Πηγή :Βήμα press

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .