Αφιερωμένο στον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο

admin
admin
28 Μαρτίου 2020, 20:58

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε

Λυπάμαι που σας απασχολώ και πάλι . Ειλικρινά δε θα ήθελα να διαταράξω την ηρεμία σας και να σας απασχολήσω από τα σοβαρά σας καθήκοντα . Εν τούτοις το κάνω γιατί κάποιοι στενοί σας συνεργάτες φροντίζουν τόσο πολύ που δεν χάνουν χρόνο που να μη μου δώσουν ερεθίσματα για να σας απασχολήσω και πάλι .

Κατ΄ αρχήν σας συγχαίρω  για τις επιλογές των συνεργατών σας τους οποίους μπορεί η κοινωνία να τους έστειλε σπίτι , αλλά εσείς εκτιμήσατε ότι τόσο προικισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να πάνε χαμένοι , γι΄ αυτό και τους δώσατε ρόλο στον δήμο Μετεώρων .

Μπορεί οι δημότες να κληθούν να επωμιστούν το κόστος , αλλά αξίζει βρε αδερφέ!!

Δεν ξέρω αγαπητέ Δήμαρχε αν και πόσο ανταποκρίνονται στον τομέα που τους αναθέσατε αλλά έτερον εκάτερον , διότι το ταλέντο τους είναι τόσο μεγάλο που τους ξεπερνά και ακουμπάει άλλα, δυσανάβατα μεγέθη . Άρα καλά κάνετε και αξιοποιείτε το ταλέντο τους. Ειδικά ο περί ου λόγος είναι μεγάλο ταλέντο και πολύ σωστά έχει αφιερωθεί στην συγγραφή ωραίων παραμυθακίων .

Παρατηρώντας την λειτουργία του  εν λόγω , εκτιμώ ότι καλύτερη επιλογή δε θα μπορούσατε να κάνετε και το εννοώ , ξέρετε. Ο άνθρωπος  έχει ταλέντο , μα πολύ ταλέντο , που εγκλωβίζεται στα άχαρα καθήκοντα που του αναθέσατε .

Έχετε διαβάσει τί ωραία παραμύθια με δράκους και φίδια γράφει ; Αν δεν τα έχετε διαβάσει καλά θα κάνετε να τα διαβάσετε γιατί είναι εμπνευσμένα από έναν εσωτερικό κόσμο – κήπο ολάκερο , στον οποίο μπορεί να κυκλοφορούν φίδια , δράκοι και άκανθοι δηλητηριώδη , αλλά και οι άκανθοι λουλούδια λογίζονται που πολλές φορές είναι ποιο έμορφα απ΄τα λουλούδια .

Προσωπικά θα σας συνιστούσα τον εν λόγω ταλαντούχο συνεργάτης σας να τον αξιοποιήσετε και να εκδώσετε  ένα ανθολόγιο των παραμυθιών του , ένα αντίγραφο του οποίου να στείλετε στον Υπουργό Παιδείας για να χαρεί κι΄ αυτό κομμάτι γιατί τέτοια ταλέντα  χρειάζονται και στην τεχνική εκπαίδευση .

Θα σας πρότεινα επίσης να ανοίξετε στην Δημοτική σας Ομάδα  ένα κύκλο σεμιναρίων πάνω στα όμορφα παραμυθάκια του συνεργάτης σας ώστε να πάρουν κι’ εκείνοι το κατιτίς τους  σε πολιτικό επίπεδο, μη μείνουν αμόρφωτοι οι άνθρωποι .

Επίσης έχω την άποψη πως τα ωραία παραμυθάκια με τους δράκους και τα φίδια , αφού τα εκδώσετε ,  να τα στείλετε και στην βιβλιοθήκη για να εμπλουτιστεί κι΄ αυτήν . Αφήστε που αν τα στείλετε στο Υπουργείο Παιδείας , μπορεί και να αποσπάσει ο Δήμος και το πρώτο βραβείο παραμυθιού . Το σκέφτεστε τί μεγάλη επιτυχία θα είναι αυτό για τον Δήμο ;

Τέλος , έχω να σας πω κ. Δήμαρχε πως αν δεν υπήρχε ο εν λόγω συνεργάτης σας , θα έπρεπε να τον εφεύρετε . Ξέρετε τί υπηρεσίες σας προσφέρει ; Τέτοιες που ούτε και οι πλέον καλοί σας φίλοι σας προσφέρουν !!

Να είστε σίγουρος κ. Δήμαρχε , ότι με τέτοιο ταλέντο δίπλα σας  θα διαπρέψετε προς λύπη βεβαίως των αντιπάλων σας που έπεσαν πάνω στο τεράστιο ταλέντο του .

Λοιπόν , να τον χαίρεστε κ. Δήμαρχε και συγνώμη για τον χρόνο σας  !!

Γρηγόρης Καλύβας 

Αρθρογράφος 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .