Αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου : Κυκλοφόρησε η περιοδική έκδοση του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»

9 Αυγούστου, 2016 08:13 Επιμέλεια: /

Untitled-1_DCE

Αφιερωμένο στην μεγάλη Θεομητορική εορτή , την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου , κυκλοφόρησε η περιοδική έκδοση του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» . Με  κεντρικό τίτλο «Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» το καλοκαιρινό τεύχος (το 6ο  στη σειρά)  δίνει  , μέσα από τα εφιερώματά  του  , πραγματικά τον λόγο στο μέγιστο  γεγονός της Εκκλησίας  , της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού  , στην Παναγιά . Της Παναγιάς την οποία ο λαός  μας σεμνύνεται τόσο πολύ που τις αφιέρωσε τραγούδια , τις χάρισε ονόματα , την αναγνωρίζει ως μάνα και παρηγοριά , ως στήριγμα , ως ελπίδα  . Μένοντας πιστοί στην παράδοση  και στην ιδιαίτερη σχέση που  ο λαός μας διατηρεί αιώνες τώρα με την  Παναγιά , η διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να συνεχίσει και στην φετινή περιοδική Καλοκαιρινή έκδοση  το αφιέρωμα στην κοίμηση της Θεοτόκου .

Ξεφυλλίζοντας  την εφημερίδα ο αναγνώστης  θα βρει ενδιαφέροντα αφιερώματα για την Παναγιά , όπως το κεντρικό αφιέρωμα του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά , θα κοντοσταθεί νοερά στους τρεις μεγάλους σταθμούς της θρησκευτικής λαογραφίας του Καλοκαιριού ,θα συνεχίσει αναζητώντας την Παναγία στην Παλαιά Διαθήκη , θα ξεδιψάσει με το αφιέρωμα του κυρ Φώτη Κόντογλου στην Παναγιά , θα συγκινηθεί με μια αληθινή ιστορία με επίκεντρο την Παναγία και θα χαθεί στα χρώματα και αρώματα της φύσης μέσα από το άρθρο του γνωστού  Καλαμπακιώτη συγγραφέα – Λογοτέχνη  Γρηγόρη   Σταγέα . Επίσης θα πληροφορηθεί τα νέα από την δράση του δραστήριου Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»  , θα θαυμάσει τον αγιογραφικό διάκοσμο τον αφιερωμένο στην Παναγιά ως και αξιολογότατες  θαυματουργικές εικόνες της .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.