Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη

29 Μαρτίου, 2017 08:08 Επιμέλεια: /

Xatzidakis_DCE

Οι εκδηλώσεις στη Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπακας στο πλαίσιο του Οδηγού Ακρόασης 2016-17 , συνεχίζονται την Πέμπτη  30 Μαρτίου με ένα αφιέρωμα , στο Μάνο Χατζηδάκη.

Ο Γιώργος Αδάμος μαζεύει γύρω του μικρούς καλλιτέχνες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό μουσικό σύνολο , η Ιφιγένεια Καραγκουνη μας ταξιδεύει μουσικά με την υπέροχη φωνή της , η  Παιδική Χορωδία Δήμου Καλαμπάκας φλερτάρει με αξέχαστες μελωδίες  , το Θεατρικό Εργαστήρι Επί Σταγών με τη Μαρία Πρεμέτη ξεδιπλώνουν πτυχές της ζωής του μεγάλου συνθέτη και όλοι μαζί εκτελούν …..

Μάνο Χατζηδάκη.

Και μην ξεχνάτε …. Ο Μάνος Χατζηδάκης είναι προσωπική μας υπόθεση , καθενός χωριστά….

Αίθουσα Μουσικών Συνόλων

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017  ώρα   20:00

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.