Αεροπλάνο στις φλόγες έπειτα από ανώμαλη προσγείωση στο Ντουμπάι

admin
admin
3 Αυγούστου 2016, 15:13

Αεροσκάφος της Emirates που είχε απογειωθεί από την Ινδία έπιασε φωτιά έπειτα από ανώμαλη προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ωστόσο και οι 300 πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν σώοι. Όλες οι αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων σταμάτησαν και προγραμματίζεται να ξαναρχίσουν στις 18.30 τοπική ώρα (17.30 ώρα Ελλάδας).

Η αεροπορική εταιρεία, που ανήκει στο εμιράτο του Ντουμπάι, επιβεβαίωσε το ατύχημα με ανακοίνωση στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν τα αίτια δεν είναι γνωστά.


Η άτρακτος του αεροπλάνου καταστράφηκε σχεδόν τελείως (ΑΠΕ)

Εικόνες που μετέδιδαν τοπικά μέσα ενημέρωσης έδειχναν στήλες καπνού να υψώνονται από την άτρακτο του αεροσκάφους, το οποίο ακουμπούσε με την κοιλιά στην πίστα του αεροδρόμιου. H φωτιά κατασβέστηκε αφού κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της ατράκτου.

Το αεροσκάφος, ένα Boeing 777-300 A6EMW εκτελούσε την πτήση EK521 από το Τιρουβανταπουράμ, πρωτεύουσα της ινδικής επαρχίας Κεράλα, μεταφέροντας 282 επιβάτες.

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής, πετά προς 153 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και έχει καλό ιστορικό ασφάλειας.

Από το 2015, το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι ο μεγαλύτερος κόμβος διεθνών πτήσεων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .