Αδύνατο να αναλάβει μόνος του ο Δήμος την λειτουργία του εργοστάσιου ξυλείας – Σε εξέλιξη το πρόγραμμα παροχής τροφίμων

admin
admin
21 Ιουλίου 2016, 10:42

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κύριος Σινάνης σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Πέμπτης στο Ράδιο Σταγών αναφέρθηκε επίσης σε δύο σοβαρά θέματα που αφορούν την περιοχή μας.

Αρχικά ανέφερε ότι, δεν είναι στις δυνατότητες του Δήμου Καλαμπάκας να αναλάβει πλήρως την λειτουργία του εργοστάσιου ξυλείας καθώς χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.

Χαρακτηριστικά είπε ότι, για να αναλάβει ο Δήμος το εργοστάσιο θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με κάποιον ιδιώτη και επίσης επισήμανε ότι για την κανονική λειτουργία του θα πρέπει να έρθουν καινούργια μηχανήματα καθώς τα ήδη υπάρχοντα είναι πάρα πολύ παλιά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που θα πρέπει να έχει το εργοστάσιο στις μέρες μας που θα έχει ως αποτέλεσμα να λειτουργεί ζημιογόνα.

Σίγουρα θα ήταν ευχάριστο για την περιοχή μας το εργοστάσιο να μπορέσει να αναβαθμισθεί και να λειτουργήσει με σύγχρονα δεδομένα καθώς αρκετοί συμπολίτες που είναι άνεργοι θα μπορέσουν να απασχοληθούν.

Το δεύτερο σημαντικό θέμα είναι το πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη σχετικά με την παροχή τροφίμων σε ανθρώπους της περιοχής που έχουν ανάγκη.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος, τα τρόφιμα τα έχει παραλάβει ο Δήμος και θα γίνει η διανομή στους ανθρώπους οι οποίοι είχαν κάνει την απαραίτητη αίτηση, ενώ τόνισε ότι η διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος έχει διάρκεια 3 χρόνια.

 • Μπουρανής

  Δήμαρχε κανένας και καμιά μελέτη δεν αναφέρετε να αναλάβει ο δήμος την λειτουργία του εργοστασίου. Το ότι δεν σε κάλεσαν στην σύσκεψη τα λέει όλα. Το γιατί συμμετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ απλό, είναι άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο και μπορούν να συμβάλουν αφιλοκερδώς στην σύνταξη μιας μελέτης και έχουν άποψη.
  Άλλωστε εσύ δεν έχεις προσλάβει ακόμη ειδικό σύμβουλο με ειδικότητα στην επεξεργασία ξύλου!!!!!!!!!!

 • Fear the Reaper

  Το ότι δεν κάλεσαν τον Δήμαρχο στη σύσκεψη, δείχνει ότι είναι άσχετοι και το μόνο που πάνε να κάνουν είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Πoιός είναι σχετικός ο γιατρός, ο φαρμακοποιός, η φιλόλογος ή ο Παππάς; Μας δουλεύεις ρε φίλε; Κι αφού σ’ αρέσουν οι αφιλοκέρδειες κι έχεις κι άποψη, γιατί δεν πας εσύ να συμβουλέψεις τον Δήμαρχο;

 • ΟΧΙάς

  Είσαι και πολύ φανατικός, ο γιατρός και ο φαρμακοποιός συμμετείχαν με την ιδιότητα του βουλευτού ο κος Παππάς με την ιδιότητα του οικονομολόγου και την εμπειρία του σε αναπτυξιακά προγράμματα της περιφέρειας ο κος Μπάτζιος επιστήμων και επαγγελματίας πάνω από 30 έτη στην επεξεργασίας ξύλου. Ο δε δήμαρχος έχει 6 ίσως και παραπάνω ειδικούς συμβούλους που τον «συμβουλεύουν» και τους πληρώνει ο κυρίαρχος λαός.

 • The Reaper

  Δηλαδή εσύ που δεν είσαι φανατικός δέχεσαι ότι ο σωστός τρόπος διοργάνωσης του όλου εγχειρήματος, ήταν με το να μην καλεστεί ο Δήμαρχος Καλαμπάκας; Για τον Παππά και τον Μπάτζιο που ομολογώ δεν ήξερα τις ειδικότητές τους, το ρεπορτάζ λέει ότι πήγαν σαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Αν ισχύουν αυτά που λες καλώς πήγαν. Πιστεύω πως ο κάθε Καλαμπακιώτης πρέπει να θέλει να καλείται ο Δήμαρχος σε τέτοιες συναντήσεις, τα υπόλοιπα για τους συμβούλους είναι για αντιπολιτευτική κατανάλωση.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .