Αδιέξοδα νέων κτηνοτρόφων

1 Αυγούστου, 2016 07:51 Επιμέλεια: /

agrotikos sinetairismos neoi georgoi (3)

Μια απλή κουβέντα με έναν νέο κτηνοτρόφο φτάνει  για να διαπιστώσεις τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά που θέλουν να εισέλθουν ή να παραμείνουν  στον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής αλλά και την  πικρία τους ότι οι πάντες , πολιτικά κόμματα ,  κράτος , επαγγελματικές οργανώσεις , συνδικαλιστικοί  φορείς ,κωφεύουν απέναντι σε αυτά τα αδιέξοδα .

Ενημέρωση  στα νέα προγράμματα , κριτήρια νεοεισερχόμενων στον  κτηνοτροφικό  κλάδο , μητρώο αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων , νέα δικαιώματα, απόθεμα βοσκοτόπων αναζήτηση ή μεταβίβαση δικαιωμάτων  , δυσκολία παραγωγής εκτός επιδοτήσεων , είναι λίγα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν . Ακούει κανείς ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.