Αδέσποτα

2 Ιουλίου, 2016 20:52 Επιμέλεια: /

σκυλιά_DCE

Μέχρι σήμερα εγώ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογεννείας μου,καθώς και ο Σύλλογος Η ΣΤΕΓΗ ,δεν έχουμε καμία ενχρήματη ή υλική συναλλαγή με το Δήμο πέρα των «γνωστών»εμφανισθέντων ονομαστικώς (Κτενάς Χρήστος)στο Διαύγεια και δεν έχω πάρει ούτε ευρώ πάνω ή κατω απ το τραπέζι. Ότι κι αν έχω ζητήσει σε υλικά -ασχέτως αν παρασχέθηκε μέρος ή τίποτε  απο αυτά – ήταν στα πλαίσια του νόμου και της σύμβασης για τη διαχείριση των αδέσποτων απο κοινού με το Δήμο.Είναι περιτό ν αναφέρω τι πρόσφερα εγώ ή ο σύλλογος που φυσικά δεν είχαμε και κάποια υποχρέωση πέραν της φιλοξενίας των ζώων. Εδώ και μήνες δεν έχει γίνει καμία περισυλλογή ζώου εκτώς αναγκαίας και αφου το «καλύπτει» ιδιώτης ,ο Σύλλογος ή εγώ.Για να μην εφνιδιάσω κανέναν θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι απο τις 18 Ιουλίου 2016 κι έπειτα θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες μόνο όπου πλέον θα κρίνω και μπορώ εγώ ή θα έχω και την απαραίτητη βοήθεια.Μέχρι τότε θα επιτηρώ και θα συτίζω τα ζώα που φιλοξενούμε,και θα συμμετέχω σε ότι έχει προγραμματισθεί.Ουτε ατομικά ούτε συλλογικά υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθουν όποιες άλλες ανάγκες απορρέουν ή είναι ευθύνη εξ αρχής  άλλων,όπως περισυλλογή,μεταφορά,κτηνιατρική φροντίδα,τακτικοί εμβολιασμοί,αποπαρασιτώσεις,στειρώσεις,κ.λ.π.Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι θέλει.Η κοροιδία έχει και τα όριά της τα οποία ξεπεράστηκαν κατα πολύ.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος θέλει να υιοθετήσει έστω και εικονικά ,ζώο απο τα φιλοξενούμενα ή που κυκλοφορεί μέσα στη πόλη ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Όλοι έχετε βοηθήσει λίγο ή πολύ με το τρόπο του ο καθένας και σας ευχαριστώ.

Κτενάς Χρήστος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.