Αδέσποτα βοοειδή μπήκαν σε περιορισμό και εντός 10 ημερών θα δημοπρατηθούν

31 Μαΐου, 2017 12:09 Επιμέλεια: /

IMG_0398

Έξι μοσχίδες περιφέρονταν για ημέρες στην περιφέρεια την Κοινότητας Αύρας με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αρκετές καταστροφές σε ελαιόδεντρα και καλλιέργειες.

Τα  ζώα δεν έφεραν τα ενώτια ( τύπος ταυτότητας ζώου ) και έτσι δεν μπορούσε να ενημερωθεί η να βρεθεί ο ιδιοκτήτης.

Κάτοικοι του χωριού ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα , ενώ συνάμα ειδοποιήθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κος Κακκούσιος.

Η εντολή ήταν να μαζευτούν τα ζώα και να περιοριστούν σε χώρο όπου θα φυλαχθούν , ακολουθώντας τις διαδικασίες του Νόμου.

Βάση λεγομένων του κου Παπαναστασίου τα ζώα πλέον θα φυλαχθούν για 10 ημέρες στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αύρας , με ευθύνη του Δήμου για την σίτισή τους .

Μετά από 10 ημέρες τα ζώα θα δημοπρατηθούν και τα χρήματα ( αφού πρώτα αφαιρεθούν τα έξοδα ) θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν πάλι εντός ημερών βρεθεί ο ιδιοκτήτης , για να πάρει τα ζώα θα πρέπει να πληρώσει 150 ευρώ ανά ζώο πρόστιμο και επιπλέον 10 ευρώ ημερησίως τροφή για κάθε ζώο. Πέραν όμως αυτών ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί και για τις ζημιές που προκάλεσαν τα ζώα καθ’  όν χρόνο κυκλοφορούσαν ελεύθερα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.