Αδέσποτα

20 Ιουλίου, 2016 18:50 Επιμέλεια: /

adespota xtenas (1)

Κάποιου του ήταν χρήσιμη αλλα κατέληξε να του είναι βάρος μια σκύλα αφου έκανε τουλάχιστον 5 κουτάβια. Πιστεύωντας ότι ισως εγω ή Η ΣΤΕΓΗ  μπορούμε να επωμισθούμε κι αυτό. Τα εγκατέλειψε χθες βράδυ σε δρόμο που ξέρει περνάω κι οδηγει μόνο στα αδέσποτα.Με το τρόπο αυτό έκανε την αγαθοεργία του. Εύγε…

Μήπως γνωρίζει κάποιος τον ιδιοκτήτη να του δώσουμε το παράσημο μετά των επαίνων?

Πραγματικά εάν ξέρει κάτι κάποιος ας μας ενημερώσει έστω και με απόκρυψη.

Κουτάβια υπαρχουν πλεον πάλι αρκετά μεσα στη πόλη,όπως  άρρωστα και ανεμβολίαστα..Ποιός νοιάζεται όμως?Αν και ενημερώνοντε οι άμεσα υπεύθυνοι για περισυλλογή και μεταφορά σε κτηνιατρείο………………όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια.

Φταίμε όμως και κάποιοι απο εμάς που δε θέλουμε να τα «χαλάσουμε» με τη Δημοτική αρχή μη μας κόψει το μισθό ή ευελπιστούμε να πάρουμε στο μέλλον.Έτσι αν δεν επιληφθεί Η ΣΤΕΓΗ…………..πόση υπομονή ποιά?

Σημείωση: (Γράψτε και σχολιάστε ότι θέλετε είναι απλώς ενδεικτικά αλλα πραγματικά περιστατικά απο τις 18 Ιουλ. και μετά .Ά ραγε κι εσεις τα ΜΜΕ δεν έχετε βαρεθεί?  μήπως στο να βαρεθούμε όλοι ποντάρουν?.)

adespota xtenas (2) adespota xtenas (3)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.