Αχλαδέα Καλαμπάκας – Προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ απέσπασαν χρηματικό ποσό

17 Ιουλίου, 2017 10:36 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Χρηματικό ποσό από κάτοικο της Αχλαδέας Καλαμπάκας απέσπασαν το πρωί της Κυριακής άγνωστοι προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ επισκέφτηκαν το υποψήφιο θύμα τους στο σπίτι του και με την πρόφαση πως υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος καάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα οι άγνωστοι προφασιζόμενοι πως υπάρχει βλάβη στο σπίτι προέτρεψαν την ιδιοκτήτρια να βγει έξω έτσι ώστε να προβούν σε έλεγχο.

Έχοντας λοιπόν ελεύθερο το σπίτι κατάφεραν να εντοπίσουν και να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν στη περιοχή μα,  με την Ελληνική Αστυνομία να εφιστά τη προσοχή σε όλους μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.