80 Φοιτητές από 10 χώρες φιλοξενούνται στο Καστράκι

7 Αυγούστου, 2015 12:09 Επιμέλεια: /

11857541_10207669584278065_1743072024_n_DCE

Από Αργεντινή , Κολομβία , Ουρουγουάη , Περού , Ισπανία , Γαλλία , Βέλγιο , Ολλανδία , Εσθονία , Σλοβενία κατάγονται οι 80 Φοιτητές που βρίσκονται 3 ημέρες τώρα στο Καστράκι και ξεναγούνται από τους τοπικούς φορείς.
Οι Φοιτητές αυτοί φιλοξενούνται στο Καστράκι και για την διαμονή τους μεριμνούν ο Πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης και ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ράντος.
Το πρωί οι Φοιτητές ξεναγήθηκαν από τον Πρόεδρο στις ομορφιές του χωριού και αμέσως από το μονοπάτι της Αγίας Τριάδας μετέβησαν στα Μοναστήρια των Μετεώρων με τα πόδια. Οι Φοιτητές θα παραμείνουν στην Ελλάδα για 16 ημέρες και από κατόπιν θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Δήλωσαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές της περιοχής και δη των Μετεώρων αλλά και από την φιλοξενία των Ελλήνων.
Σίγουρα θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για την χώρα μας όταν επιστρέψουν στον τόπο τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • OXIάς

    O Justin Bieber δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο ο Peri.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.