Μαραθώνιες Διαδρομές

25 Μαΐου, 2016 07:50 Επιμέλεια: /

AFISA_OMILIES

Την  Πέμπτη 26 Μαΐου  2016 και ώρα 18:30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαιών, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέματα:

«Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα»

Ομιλητής θα είναι ο Θεοδωράκης Ιωάννης, Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Θα αναλυθούν ψυχολογικές στρατηγικές οι οποίες έχουν να κάνουν : α) με τους στόχους του δρομέα,  β) με τις τεχνικές συγκέντρωσης, γ) τους τρόπους σκέψης,  δ) την βελτίωση των χρόνων και  ε) τους τρόπους για να γίνει πιο ευχάριστη η προπόνηση.

«Το αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου»

Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Σούλας, Καθηγητής στον Κλασσικό Αθλητισμό, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κύριος Σούλας θα μιλήσει για την προπόνηση του Μαραθωνίου στον μαζικό αθλητισμό.

Η εκδήλωση υλοποιείται από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των εγγραφών του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χλμ . Οι ομιλίες έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε θέματα σχετικά με την ψυχολογία και τον τρόπο προπόνησης του δρομέα για τα αγωνίσματα αντοχής. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Στο χώρο θα λειτούργει και σταντ όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα μπορούν να εγγραφούν στα αγωνίσματα του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίουτης Αθήνας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.