Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας το Σάββατο 5 Μαρτίου διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ανάβρα Μαγνησίας

1 Μαρτίου, 2016 18:37 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ανάβρα Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα της εκδρομής:
Ώρα αναχώρησης 8.00 π.μ. από την πλατεία Σαρακίνας (σε περίπτωση επιβατών από Καλαμπάκα αναχώρηση 7.30 π.μ. από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμπάκας).

Πρώτη στάση στο μοναστήρι Παναγία Ξυνειάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την πρωινή Θεία λειτουργιά

Μετά το πέρας της λειτουργίας θα αναχωρήσουμε για το χωριό Ανάβρα όπου θα γίνει ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του χωριού, που το καθιστούν ως χωριό πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού, όπου θα απολαύσουμε πιάτα που θα έχουν  βάση τα ντόπια κρέατα του χωρίου.

Μετά την αναχώρηση μας θα επισκεφτούμε τον Αλμυρό Βόλου όπου θα σταματήσουμε διπλά στη θάλασσα για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας.

Η ώρα αναχώρησης δεν είναι συγκεκριμένη εξαρτάται από την καλή μας διάθεση.

Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ
Τηλ.6981585224 Καρούτα Ελένη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.