5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας: Ένα διαφορετικό ¨μάθημα¨ στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

1 Οκτωβρίου, 2015 18:13 Επιμέλεια: /

9_DCE

Οι μαθητές της ΣΤ΄ ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Μετά τη θερμή υποδοχή τους από το προσωπικό της βιβλιοθήκης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις συλλογές της. Είχαν την ευκαιρία να αναζητήσουν πηγές πληροφόρησης και να χρησιμοποιήσουν τα άλλα διαθέσιμα εκπαιδευτικά μέσα, όπως είναι τα τρισδιάστατα διαδραστικά βιβλία και το smart table με ποικίλες ηλεκτρονικές εφαρμογές/ δραστηριότητες. Επιπρόσθετα, οι μαθητές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό ένα ¨διαδραστικό¨ μάθημα γεωγραφίας, το οποίο διοργανώθηκε με τη συνεισφορά του εξειδικευμένου προσωπικού της βιβλιοθήκης.

Για καλή τους τύχη και εντελώς απροσδόκητα, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τη δωρήτρια κα. Κατερίνα Δημουλά, με την οποία συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν. Η κα. Δημουλά δώρισε ιδιοχείρως στα παιδιά την οικολογική πάνινη τσάντα με το λογότυπο της βιβλιοθήκης και τους ευχήθηκε “πρόοδο” και “ευημερία”. Με τη σειρά τους οι μαθητές και ο δάσκαλός τους Βασίλης Νάστος την ευχαρίστησαν για την ευγενική της προσφορά στον τόπο μας και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Η νέα Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε δάσκαλο, γονιό και μαθητή όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Αποτελεί με βεβαιότητα έναν χώρο αναζήτησης, έρευνας, μελέτης αλλά και χαλάρωσης. Κυρίως όμως, είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος.

Το μήνυμα των μαθητών είναι: Ας γίνει η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας το δεύτερο σπίτι μας…

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.