4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας – Λήξη μαθημάτων με αθλοπαιδιές και θεατρικά

11 Ιουνίου, 2015 09:32 Επιμέλεια: /

DSCF0246_DCE

Το καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι για όλα τα παιδιά αφού η λήξη των μαθημάτων τους δίνει αυτόματα περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Για όλα τα παιδιά το παιχνίδι είναι η ζωή τους και αυτό το ξέρουν σίγουρα πολύ καλά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας αφού σήμερα τελευταία μέρα των μαθημάτων διάλεξαν να κλείσουν την φετινή σχολική χρονιά με παιχνίδι και όμορφα θεατρικά.

Τα παιδιά όλων των τάξεων μπροστά στους γονείς τους έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και σίγουρα ευχαριστήθηκαν την σημερινή ημέρα περισσότερο από όλες τις ημέρες της σχολικής χρονιάς.

Ο διευθυντής του σχολείου ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και στα παιδιά της έκτης δημοτικού καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.