3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας – Στ΄ τάξη : Υιοθετήσαμε κι εμείς…

23 Οκτωβρίου, 2015 07:30 Επιμέλεια: /

3dim01_DCE

Πρόκειται για τον θεσμό «υιοθέτησε ένα πρωτάκι» που εφαρμόζεται σε αρκετά σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και διευθυντών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έχουν στα χέρια τους το καλύτερο «αντίδοτο «στον σχολικό εκφοβισμό .
Συμμετέχουν δύο τάξεις η Α “ και η ΣΤ “Δημοτικού.
Κάθε εκτάκι υιοθετεί στην αρχή της χρονιάς ένα πρωτάκι αναλαμβάνοντας να το προστατεύει καθ “ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να το συμβουλεύει, να το βοηθάει, δημιουργώντας γύρω του ένα πλέγμα ασφαλείας.
Με αυτό το στόχο τόσοι οι εκπαιδευτικοί της Έκτης τάξης κ. Τάχα Μαρία και κ. Καμπόσης Δημήτρης , όσο και οι εκπαιδευτικοί της Πρώτης τάξης, κ. Έλσα Καλαμπάκα και κ. Αρχοντούλα Μητρονάτσιου και κατόπιν έγκρισης του διευθυντή του σχολείου, κ. Μέκρα Δημήτρη, αποφάσισαν να κάνουν πράξη τη συγκεκριμένη υιοθεσία.
Τα μεγάλα παιδιά ενθουσιάστηκαν ενώ τα μικρά πανηγύρισαν από την πρώτη στιγμή…..
Αν υπάρξει καλή πρόθεση και καλλιεργηθεί το έδαφος, η επιτυχία του προγράμματος είναι δεδομένη. ..
Είναι μια απλή ιδέα.
«Οι απλές ιδέες όμως κάνουν τη ζωή ομορφότερη «.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.