35ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων

19 Ιουνίου, 2015 11:45 Επιμέλεια: /

sarakatsanoi

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει στα λιβάδια του Περτουλίου το 35ο  Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση όπου διοργανώνεται με τη συμμετοχή όλων των Σαρακατσαναίων από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων, θέλοντας να τηρήσει τις παραδόσεις της αλλά και να τις μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά, διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις.

Έτσι την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 21:00μμ διοργανώνεται το φεστιβάλ νεολαίας, που έγινε πλέον θεσμός, όπου οι νέοι Σαρακατσάνοι από όλη την Ελλάδα παρευρίσκονται στην πλατεία της Ελάτης και διασκεδάζουν με νέους μουσικούς Σαρακατσάνους.

Το Σάββατο το πρωί και έχοντας πάλι ως γνώμονα τους νέους, διοργανώνονται αγώνες ποδοσφαίρου (τοπικά) 5Χ5 με νέους αλλά και παιδικά τμήματα.

Το Σάββατο το απόγευμα διοργανώνονται βιωματικά δρώμενα από τη ζωή και την ιστορία των Σαρακατσαναίων, από παιδιά των συλλόγων της Ελλάδος και του εξωτερικού, και ακολουθεί το μεγάλο γλέντι των Σαρακατσαναίων.

Την Κυριακή κορυφώνονται οι εκδηλώσεις με όλα τα χορευτικά από όλη την Ελλάδα, όπου με δρώμενα, αθλοπαιδιές και χορούς, κλείνει το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Προσκαλούνται όλοι να βρεθούν στα λιβάδια Περτουλίου, ώστε να διασκεδάσουν όλοι μαζί, αλλά και να βιώσουν το Σαρακατσάνικο τρόπο ζωής.  Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.