31ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων 2015

9 Σεπτεμβρίου, 2015 09:04 Επιμέλεια: /

afisa

Αφιερωμένο στα εκατόν πενήντα χρόνια από το θάνατο του Εθνικού Ευεργέτη Ευάγγελου Ζάππα από το Λάμποβο της Ηπείρου.

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 31ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Βλάχων με την παρουσία 1000 χορευτών στις 11,12,13 Σεπτεμβρίου στην ΑΘΗΝΑ

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας ευχαρίστησε τους συλλόγους για την μεγάλη συμμετοχή και μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV1 δορυφορικά κάλεσε στις εκδηλώσεις του ανταμώματος και τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ της Διασποράς.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 19:00

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη συμμετοχή των τοπικών Συλλόγων Βλάχων μελών της ΠΟΠΣΒ.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 19:00

Συνάντηση Συλλόγων ΠΟΠΣΒ μπροστά στη Σιναία Ακαδημία. Πορεία σε πομπή μέσω πλατείας Συντάγματος έως το Ζάππειο . Έναρξη Ανταμώματος.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 10: 30 το πρωί

Ο Μεγάλος Χορός « Κόρλου Μάρι » στο χώρο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου, που κατασκευάστηκε με δωρεά του Μεγάλου Εθνικού Ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ από το Μέτσοβο.

Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.