Με 41 αθλητές συμμετείχε τo Stadium Fitness Club στον «11ο Ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος»

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
12 Μαρτίου 2018, 18:03

Για άλλη μια χρονιά το γυμναστήριο της Καλαμπάκας Stadium Fitness Club έδωσε δυναμικό παρών στον «11ο Ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος».

Φέτος συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο με 41 αθλητές οι οποίοι έτρεξαν στα 21χιλιόμετρα (8 αθλητές) και στα 5 χιλιόμετρα(33 αθλητές).

Ανάμεσα στους αθλητές του γυμναστηρίου των 21 χιλιομέτρων συμμετείχε και ο νεότερος αθλητής του αγώνα ο νεαρός Μπαζίμας Γιάννης.

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου κ. Κανδύλης Παναγιώτης με μήνυμα του δίνει συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

Αναλυτικά:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! σε όλους τους αθλούμενους του STADIUM FITNESS CLUB που συμμετείχαν στον 11 Ημιμαραθώνιο Θ. Σταμόπουλος. Το γυμναστήριο συμμετείχε στην αγώνα των 21km με 8 αθλητές και 33 στο αγώνα των 5km. Πολλοί συμμετείχαν για πρώτη φορά οι περισσότεροι βέβαια συμμετέχουν ανελλιπώς τελευταία. Όλοι τους όμως ξεπέρασαν τον εαυτό τους!!!και γεύτηκαν το υπέροχο συναίσθημα του τερματισμού!!! Το STADIUM FITNESS CLUB θα προσπαθεί πάντα να σας εμπνέει και να σας καθοδηγεί σε κάθε σας αθλητική προσπάθεια!!!!! Keep walking!!!

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του αγώνα των 21 χιλιομέτρων.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα των 5 χιλιομέτρων πατήστε εδώ .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .