Άρχισαν οι εργασίες της 30η Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης Ενδοκρινολόγων στην Καλαμπάκα- Θα διαρκέσουν έως 27 Νοέμβρη

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Νοεμβρίου 2016, 21:13

Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στην Καλαμπάκα , οι εργασίες της 30ης Μετεκπαιδευτικής  Συνάντησης Ενδοκρινολόγων Ελλάδας. Την συνάντηση διοργάνωσε η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία και υπάρχουν σημαντικές και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΕΕΕ-ΠΕΕ  ανέφερε ότι : << Η συνάντηση αυτή θα ήθελα να αφιερωθεί στον εξαίρετο συνάδελφο και δάσκαλο Αβραάμ Αβραμίδη ο οποίος πριν από 30 χρόνια είχε την έμπνευση να καθιερώσει μια συνάντηση σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για τα επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα της ενδοκρινολογίας και να συσφίξουμε τις μεταξύ μας σχέσεις. Το όραμα του έγινε πραγματικότητα και στέφτηκε με επιτυχία. Επί 30 χρόνια συναντιόμαστε σταθερά στο Πήλιο, ξεκινώντας από την γραφική Μακρυνίτσα, συνεχίζοντας στην Πορταριά και αργότερα στο Βόλο. Μια πορεία που μαρτυρά την ένθερμη αλλά και σταθερά αυξανόμενη προσέλευση τόσο των παλαιότερων όσο και των νεώτερων γενεών ενδοκρινολόγων. Αναμφισβήτητα από αυτές τις φθινοπωρινές συναντήσεις, όλοι μοιραζόμαστε μνήμες από όμορφες ζεστές παρέες, όμορφες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές αλλά και υψηλού επιπέδου επιστημονικών συζητήσεων σε ένα περιβάλλον φιλικό και ζεστό σαν μια μεγάλοικογένεια.  Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση της Φθινοπωρινής Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης και εύχομαι ολόψυχα να έχουμε πολλές ακόμη τέτοιες συναντήσεις. Ελπίζω η συνάντηση αυτή να συνεισφέρει στην συνεργασία των επιστημόνων υγείας, όπως άλλωστε απαιτούν οι καιροί, να συμβάλλει στην προώθηση των σύγχρονων αντιλήψεων γύρω από την άσκηση της ιατρικής επιστήμης και να αποτελέσει σημαντικό βήμα στην επίτευξη του τελικού στόχου, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Ο Πρόεδρος Ζ.  Μούσλεχ >>.

Εκδήλωση και στα Τρίκαλα

Στα πλαίσια της 30ης Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης Ενδοκρινολόγων, που γίνεται στην Καλαμπάκα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, εκπρόσωποι του τμήματος θυρεοειδούς της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας θα αναπτύξουν το θέμα «Παθήσεις Θυρεοειδούς» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρικάλων.

Θα αναπτυχθούν θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τον ιατρικό κόσμο όσο και το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Θα μιλήσουν οι κκ. Δημήτριος Καραλής Διδάκτωρ Ε.Κ.Π.Α. , Καλλιόπη Παζαϊτη – Παναγιώτου Συντονίστρια – Διευθύντρια Ενδοκρινολογίας ¨Θεαγένειου¨ Θεσσαλονίκης και Μαρία Αλεβιζάκη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας Ε.Κ.Π.Α.

endokrinologoi-noe-2016-12 endokrinologoi-noe-2016-11 endokrinologoi-noe-2016-10 endokrinologoi-noe-2016-9 endokrinologoi-noe-2016-8 endokrinologoi-noe-2016-7 endokrinologoi-noe-2016-6 endokrinologoi-noe-2016-5 endokrinologoi-noe-2016-4 endokrinologoi-noe-2016-3 endokrinologoi-noe-2016-2 endokrinologoi-noe-2016-1

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .