2ο αντάμωμα απανταχού Θεοτοκιτών

5 Αυγούστου, 2015 08:41 Επιμέλεια: /

cms-image-000060211

Σας προσκαλούμε στο δεύτερο Αντάμωμα των Απανταχού Θεοτοκιτών που τελείται υπό την αιγίδα του πολιτιστικού
Συλλόγου του χωριού μας στη Θεοτόκο, στις 15 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:30.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με τον εσπερινό και την επιμνημόσυνη δέηση των αποβιωσάντων του χωριού μας στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και θα συνεχιστούν στο προαύλιο του δημοτικού Σχολείου (απέναντι) με ομιλίες και διασκέδαση με την ορχήστρα του συλλόγου.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά ας να είστε κοντά στη γιορτή του χωριού μας. Στις 13 και 14 Αυγούστου θα γίνει το 13ο τουρνουά ποδοσφαίρου με συμμετοχή ομάδων από την περιοχή στο γήπεδο του χωριού.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Ο Εκπρόσωπος αυτής και πρόεδρος του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου
Προυφόπουλος Αθανάσιος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.