29η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση – Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο κάμπινγκ «Βράχος»

16 Σεπτεμβρίου, 2017 22:24 Επιμέλεια: /

Untitled

Πραγματοποιήθηκε στο κάμπινγκ «Βράχος» στο Καστράκι  εκδήλωση στο πλαίσιο της 29ης Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνετε αύριο Κυριακή.

Οι διοργανωτές αρχικά αναφέρθηκαν σε δύο αναρριχητές που «έφυγαν» φέτος από τη ζωή και στη συνέχεια έγειναν παρουσιάσεις των καλύτερων διαδρομών που εκτελέστηκαν για το 2017 .

Ακολούθησε η Προβολή/παρουσίαση της αναρριχητικής ιστορίας της Σαξωνίας και η παρουσίαση των θέσεων και των απόψεων ενός μεγάλου δάσκαλου από τη Θεσσαλονίκη.

Αύριο τελευταία ημέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

09:00 – 16:00 Εκτέλεση αναρριχητικών διαδρομών στους βράχους των Μετεώρων – Meteora Crack Challenge 16.00 Παρουσίαση των φωτογραφιών του MCC και βραβεύσεις ανά κατηγορία. 17:00 Λήξη της 29 ης ΠΑΣ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.