26, 27 & 28 Αυγούστου η 2η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα

12 Μαΐου, 2016 17:48 Επιμέλεια: /

1η Γιορτή Μανιταριού-Η πλατεία γεμάτη

Η 2η Γιορτή μανιταριού θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 26, 27 & 28 Αυγούστου στην Καλαμπάκα. Η τεράστια επιτυχία της περσινής Γιορτής, αποτελεί την αφετηρία για μια νέα σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκειά της, ικανή να διασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και συμμετοχή.

Να επισημάνουμε εδώ ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ (εξορμήσεις στο βουνό, καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις, μαγειρική μανιταριών, μανιταροφαγία κ.α) και αποτελούν μία προσφορά του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών στους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής, ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που του δείχνουν καθημερινά.

Βεβαίως πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα και η αμέριστη στήριξη της προσπάθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καλαμπάκας, καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής χωρίς τη συμμετοχή των οποίων η πραγματοποίησή της θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Επίσης ιδιαίτερα σημαντική είναι η έμπρακτη συμπαράσταση των μανιταροφιλικών οργανώσεων, η εμπειρία και οι γνώσεις των οποίων, αποτελούν τον καταλύτη της επιτυχίας.

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία της χώρας, έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την οργάνωση ειδικών επισκέψεων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις.

Το φετινό πρόγραμμα θα είναι πολύ πλουσιότερο από το περσινό και θα συνοδεύεται από γεγονότα, η εμβέλεια των οποίων θα υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά όρια της περιοχής.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα και είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξουν ευχάριστα.

1η Γιορτή Μανιταριού - Ταυτοποίηση μανιταριών 1η Γιορτή Μανιταριού (1) 1η Γιορτή Μανιταριού (2) 1η Γιορτή Μανιταριού-Προσφορά μανιταροεδεσμάτων 1η Γιορτή Μανιταριού-Ταυτοποίηση μανιταριών (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.