200.000 χιλ. ευρώ διεκδικούν από το Δήμο Καλαμπάκας 10 κληρονόμοι πρώην εργαζόμενου του Δήμου Χασίων που έχασε την ζωή του

admin
admin
20 Ιουλίου 2017, 12:25

Δεν εφαρμόζει τελεσίδικη δικαστική απόφαση και ξεκίνησε η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τελεσιδίκησε στην Δικαιοσύνη η υπόθεση που αφορά την διεκδίκηση από τον Δήμο Καλαμπάκας, ποσού περίπου 200.000 ευρώ από 10 κληρονόμους πρώην εργαζόμενου  στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χασίων που έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα πριν από 7 χρόνια στο Αγιόφυλλο εν ώρα εργασίας.

Οι κληρονόμοι (σύζυγος, παιδιά και συγγενείς) έχοντας 3 Τρικαλινούς Δικηγόρους, κέρδισαν την δικαστική διαμάχη αλλά ο Δήμος Καλαμπάκας αρνείται να εφαρμόσει την αμετάκλητη δικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα ένας εκ των 3 Δικηγόρων, να έχει προχωρήσει στην κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, να έχει πάρει το 1/3 περίπου του ποσού αλλά και ταυτόχρονα να έχει επιβαρυνθεί ο Δήμος Καλαμπάκας (δημότες) με μερικές χιλιάδες ευρώ λόγω της διαδικασίας της αναγκαστικής κατάσχεσης.

Οι άλλοι 2 Δικηγόροι, έχουν …κουραστεί να λαμβάνουν υποσχέσεις από τον Δήμο και ετοιμάζονται τέλος του μήνα να πράξουν ότι και ο συνάδελφός τους με αποτέλεσμα να χρεωθεί ο Δήμος και άλλες χιλιάδες ευρώ, πράξη με την οποία ο Δήμαρχος Καλαμπάκας ρισκάρει να βρεθεί κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος.

«Σαφώς και μπαίνει ζήτημα παράβαση καθήκοντος όταν δεν εκτελείται τελεσίδικη και αμετάκλητη δικαστική απόφαση και ο Δήμος θα πληρώσει με την άρνηση αυτή περισσότερα χρήματα σε βάρος των δημοτών του από το ποσό που έχει επιδικαστεί», δηλώνει στοtrikalanews.gr ένας εκ των δικηγόρων των κληρονόμων του άτυχου εργαζόμενου.

trikalanews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .