200.000 χιλ. ευρώ διεκδικούν από το Δήμο Καλαμπάκας 10 κληρονόμοι πρώην εργαζόμενου του Δήμου Χασίων που έχασε την ζωή του

20 Ιουλίου, 2017 12:25 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Δεν εφαρμόζει τελεσίδικη δικαστική απόφαση και ξεκίνησε η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τελεσιδίκησε στην Δικαιοσύνη η υπόθεση που αφορά την διεκδίκηση από τον Δήμο Καλαμπάκας, ποσού περίπου 200.000 ευρώ από 10 κληρονόμους πρώην εργαζόμενου  στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χασίων που έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα πριν από 7 χρόνια στο Αγιόφυλλο εν ώρα εργασίας.

Οι κληρονόμοι (σύζυγος, παιδιά και συγγενείς) έχοντας 3 Τρικαλινούς Δικηγόρους, κέρδισαν την δικαστική διαμάχη αλλά ο Δήμος Καλαμπάκας αρνείται να εφαρμόσει την αμετάκλητη δικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα ένας εκ των 3 Δικηγόρων, να έχει προχωρήσει στην κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, να έχει πάρει το 1/3 περίπου του ποσού αλλά και ταυτόχρονα να έχει επιβαρυνθεί ο Δήμος Καλαμπάκας (δημότες) με μερικές χιλιάδες ευρώ λόγω της διαδικασίας της αναγκαστικής κατάσχεσης.

Οι άλλοι 2 Δικηγόροι, έχουν …κουραστεί να λαμβάνουν υποσχέσεις από τον Δήμο και ετοιμάζονται τέλος του μήνα να πράξουν ότι και ο συνάδελφός τους με αποτέλεσμα να χρεωθεί ο Δήμος και άλλες χιλιάδες ευρώ, πράξη με την οποία ο Δήμαρχος Καλαμπάκας ρισκάρει να βρεθεί κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος.

«Σαφώς και μπαίνει ζήτημα παράβαση καθήκοντος όταν δεν εκτελείται τελεσίδικη και αμετάκλητη δικαστική απόφαση και ο Δήμος θα πληρώσει με την άρνηση αυτή περισσότερα χρήματα σε βάρος των δημοτών του από το ποσό που έχει επιδικαστεί», δηλώνει στοtrikalanews.gr ένας εκ των δικηγόρων των κληρονόμων του άτυχου εργαζόμενου.

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.