1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας – Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες-μετανάστες

27 Νοεμβρίου, 2015 09:22 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου γιασυγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ώστε να στηριχθούν οι πρόσφυγες-μετανάστες που φιλοξενούνται προσωρινά στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Με την βοήθεια των καθηγητριών κ. Τσουρβάκα Δέσποινας, Μανάφα Μεταξούλας, Ζαχαροπούλου Αναστασίας και Παπαθανασίου Έλλης συγκεντρώθηκαν, ομαδοποιήθηκαν, συσκευάστηκαν και παραδόθηκαν στην Γενική Ταχυδρομική μια μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης με αποδέκτες την Ηλιαχτίδα Μυτιλήνης (χωριό του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ) και την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι ακόλουθοι μαθητές :

Κατέ Παναγιώτα, Αγκαλίου Σάρα, Κοσβύρα Αγγελική, Κολοβός Χρήστος και Κόρδας Νικόλαος της Α’ Τάξης,

Κοσβύρα Μαρία, Γίτσα Δήμητρα, Ζαλαβράς Κων/νος, Μαργέλος Αθανάσιος, Μαργαρίτης Βασίλης και Γιαννακοπούλου Ευαγγελία της Β’ Τάξης και

Σακελλαρίδη Φωτεινή, Λιασκώνης Αλέξανδρος, Λαρίση Ναταλία, Στεργίου Κων/να και Θεοδοσίου Σωτηρία της Γ Τάξης,τους οποίους  συγχαίρουμε για την ευαισθησία τους.

1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.