15μελής αντιπροσωπεία Τούρκων επισκέφτηκαν τον Μιχαλάκη

10 Νοεμβρίου, 2016 16:32 Επιμέλεια: /

pb107829

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκε, στο γραφείο του στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, 15μελής αντιπροσωπεία Τούρκων  εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων  απεσταλμένων της Κυβέρνησης της Κωνσταντινούπολης, που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Improving E-Learning Training Competencies of Adult Education Teachers» με φορέα υποδοχής και κατάρτισης το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα και της   εκπροσώπου της Κυβέρνησης της Κωνσταντινούπολης κας. Fatma Eroglan, συζητήθηκε το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας, για διαρκή επιμόρφωση. Η χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών και ιδιαίτερα της ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) ως εργαλείου στην εκπαίδευση των ενηλίκων αποτελεί πρόταση που προκρίνεται  στις περισσότερες χώρες του αναπτυγμένου κόσμου.Οι δεκαπέντε προς κατάρτιση  εκπαιδευτικοί καλούνται να επανεκπαιδευθούν καθώς το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό  τόσο για τους εκπαιδευόμενους ενήλικες  όσο και για τους εκπαιδευτές τους.

Ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης,  αφού καλωσόρισε την αποστολή των εκπαιδευτικών και την κα. Fatma Eroglan στα Τρίκαλα, δήλωσε αρωγός καθώς η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός χαιρετίζουν κάθε εκπαιδευτική  προσπάθεια που έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό μέσα από καινοτόμες διαδικασίες και δράσεις τεχνολογικά και επιστημονικά προηγμένες.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.