1536 πρώην αστυνομικοί έπιασαν δουλειά σε αστυνομικά τμήματα – 3 Δημοτικοί αστυνόμοι παρουσιάστηκαν στο Α.Τ. Καλαμπάκας

8 Ιουλίου, 2014 11:27 Επιμέλεια: /

DSC_7854_DCE

Στα αστυνομικά τμήματα εμφανίστηκαν οι 1.536 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί πτοκειμένου να αναλάβουν νέα καθήκοντα. Φορούσαν τις στολές που είχαν ως δημοτικοί αστυνομικοί. Σύμφωνα με το Βήμα μέχρι να αποφασισθεί πόσοι τελικά θα παραμείνουν και ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές τους, όσοι πάνε σε αστυνομικά τμήματα θα χρησιμοποιηθούν για μεικτές περιπολίες μαζί με αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς στο πλαίσιο ελέγχων για διάφορα αδικήματα όπως παραεμπόριο, ενώ όσοι παρουσιαστούν σε τμήματα Τροχαίας θα συνδράμουν σε περιπολίες για βεβαιώσεις παραβάσεων, όπως στάθμευσης κτλ.
Ωστόσο σε σχετική διαταγή αποσαφηνίζεται ότι για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η προσωρινή τοποθέτησή τους δεν μπορούν να υπογράφουν παραβάσεις που βεβαιώνονται, ενώ παλαιότερα έχει διευκρινιστεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν προβλέπεται οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί να οπλοφορούν

Όσον αφορά το Α.Τ. Καλαμπάκας, από χθες αριθμεί τρία άτομα περισσότερα στη δύναμή του αφού παρουσιάστηκαν σε αυτό τρεις πρώην Δημοτικοί Αστυνόμοι. Σίγουρα κάθε άτομο που προστίθεται στην δύναμη του Α.Τ. Καλαμπάκας είναι θετικό αφού είναι γνωστό πως αριθμός των αστυνομικών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη πόλη μας δυσκολεύει το έργο τους καθώς είναι αρκετά μικρός. Οι τρεις νέοι αστυνομικοί προέρχονται από την Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων και Αθήνας και πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη.

DSC_7852_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.