1536 πρώην αστυνομικοί έπιασαν δουλειά σε αστυνομικά τμήματα – 3 Δημοτικοί αστυνόμοι παρουσιάστηκαν στο Α.Τ. Καλαμπάκας

admin
admin
8 Ιουλίου 2014, 11:27

Στα αστυνομικά τμήματα εμφανίστηκαν οι 1.536 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί πτοκειμένου να αναλάβουν νέα καθήκοντα. Φορούσαν τις στολές που είχαν ως δημοτικοί αστυνομικοί. Σύμφωνα με το Βήμα μέχρι να αποφασισθεί πόσοι τελικά θα παραμείνουν και ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές τους, όσοι πάνε σε αστυνομικά τμήματα θα χρησιμοποιηθούν για μεικτές περιπολίες μαζί με αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς στο πλαίσιο ελέγχων για διάφορα αδικήματα όπως παραεμπόριο, ενώ όσοι παρουσιαστούν σε τμήματα Τροχαίας θα συνδράμουν σε περιπολίες για βεβαιώσεις παραβάσεων, όπως στάθμευσης κτλ.
Ωστόσο σε σχετική διαταγή αποσαφηνίζεται ότι για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η προσωρινή τοποθέτησή τους δεν μπορούν να υπογράφουν παραβάσεις που βεβαιώνονται, ενώ παλαιότερα έχει διευκρινιστεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν προβλέπεται οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί να οπλοφορούν

Όσον αφορά το Α.Τ. Καλαμπάκας, από χθες αριθμεί τρία άτομα περισσότερα στη δύναμή του αφού παρουσιάστηκαν σε αυτό τρεις πρώην Δημοτικοί Αστυνόμοι. Σίγουρα κάθε άτομο που προστίθεται στην δύναμη του Α.Τ. Καλαμπάκας είναι θετικό αφού είναι γνωστό πως αριθμός των αστυνομικών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη πόλη μας δυσκολεύει το έργο τους καθώς είναι αρκετά μικρός. Οι τρεις νέοι αστυνομικοί προέρχονται από την Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων και Αθήνας και πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη.

DSC_7852_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .