Η νέα Κεντροαριστερά

12 Σεπτεμβρίου, 2017 12:45 Επιμέλεια: /

takos-gio

Μετά το εμπόριο ελπίδας που μας  πούλησε , τελειώνουν τα αστειάκια και  τα ψέματα  για τον πρωθυπουργό μας  ..

Ήρθε η ώρα  η  υπό σύσταση Κ/Αριστερά – αν τα καταφέρει – εκτός από ένα μεστό πολιτικό  περιεχόμενο και μιαν ευρηματικότητα, πρέπει να πείσει όλους τους ανέστιους πολιτικά πολίτες , τους πικραμένους τους απογοητευμένους, ότι   η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ   δεν αποτελεί ήττα των προοδευτικών αρχών –ιδεών και αξιών, ούτε παλινόρθωση  της συντηρητικής παράταξης, αλλά  προσπάθεια ανασύστασης και επαναθεμελίωσης  της μεγάλης δημοκρατικής  και  προοδευτικής παράταξης.

Επομένως έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή του κόσμου στις προκριματικές εκλογές  του Νοεμβρίου , για να μπορέσει να συγκροτηθεί  ένας  ισχυρός πολιτικός χώρος ο οποίος  και θα επανακαθορίσει τους κανόνες του δημόσιου διαλόγου..

Δεν θέλουμε  η προσπάθεια για τον  νέο φορέα  να λειτουργήσει  ως   κολυμπήθρα για τους  αποτυχημένους   επαγγελματίες  πολιτικούς.. Θέλουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια αναγέννησης  του χώρου  να αναδειχθεί το αξιακό υπόβαθρο  του ανθρώπου, όπως  ο ανθρωπισμός, τα ατομικά δικαιώματα, η αξιοκρατία και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση ..

Ένας πολιτικός φορέας  που θα   παρέχει  τα φερέγγυα για μία κοινωνία  ανοιχτή, ελεύθερη με πολίτες που θέλουν να αποτινάξουν το συντηρητικό  εθνολαϊκιστικό αριστερό κατεστημένο.

 

ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.