Η νέα Κεντροαριστερά

admin
admin
12 Σεπτεμβρίου 2017, 12:45

Μετά το εμπόριο ελπίδας που μας  πούλησε , τελειώνουν τα αστειάκια και  τα ψέματα  για τον πρωθυπουργό μας  ..

Ήρθε η ώρα  η  υπό σύσταση Κ/Αριστερά – αν τα καταφέρει – εκτός από ένα μεστό πολιτικό  περιεχόμενο και μιαν ευρηματικότητα, πρέπει να πείσει όλους τους ανέστιους πολιτικά πολίτες , τους πικραμένους τους απογοητευμένους, ότι   η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ   δεν αποτελεί ήττα των προοδευτικών αρχών –ιδεών και αξιών, ούτε παλινόρθωση  της συντηρητικής παράταξης, αλλά  προσπάθεια ανασύστασης και επαναθεμελίωσης  της μεγάλης δημοκρατικής  και  προοδευτικής παράταξης.

Επομένως έχει μεγάλη σημασία η συμμετοχή του κόσμου στις προκριματικές εκλογές  του Νοεμβρίου , για να μπορέσει να συγκροτηθεί  ένας  ισχυρός πολιτικός χώρος ο οποίος  και θα επανακαθορίσει τους κανόνες του δημόσιου διαλόγου..

Δεν θέλουμε  η προσπάθεια για τον  νέο φορέα  να λειτουργήσει  ως   κολυμπήθρα για τους  αποτυχημένους   επαγγελματίες  πολιτικούς.. Θέλουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια αναγέννησης  του χώρου  να αναδειχθεί το αξιακό υπόβαθρο  του ανθρώπου, όπως  ο ανθρωπισμός, τα ατομικά δικαιώματα, η αξιοκρατία και το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση ..

Ένας πολιτικός φορέας  που θα   παρέχει  τα φερέγγυα για μία κοινωνία  ανοιχτή, ελεύθερη με πολίτες που θέλουν να αποτινάξουν το συντηρητικό  εθνολαϊκιστικό αριστερό κατεστημένο.

 

ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .