Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race

12 Αυγούστου, 2017 18:00 Επιμέλεια: /

Untitled

Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο  το τελευταίο τμήμα και ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race.

Ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τις δικές τους δυνάμεις και ιδία υποστήριξη ξεκινώντας από το Βέλγιο, διασχίζουν ολόκληρη την Ευρώπη σε μία διαδρομή 4.000 χλμ.

Φέτος η ποδηλατική διαδρομή κατέληξε στην πόλη μας. Στα 4.000 χλμ της διαδρομής υπήρχαν 4 σημεία ελέγχου απ’ όπου οι ποδηλάτες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά. Η διαδρομή, τους έφερε σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία και μνημεία της Ευρώπης, με κυριότερο για φέτος τους ιερούς βράχους των Μετεώρων στην Ελλάδα.

Από τους 300 που ξεκίνησαν αναμένεται να τερματίσουν περίπου 50 – 60 ποδηλάτες.

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος στη μνήμη του Frank Simons που χάθηκε σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Βέλγιο. Το σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού ήταν η πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας.

Παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος και ο πρόεδρος του Καστρακίου κ. Γιάννης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.