Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
12 Αυγούστου 2017, 18:00

Στην Καλαμπάκα με φόντο τα εντυπωσιακά Μετέωρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο  το τελευταίο τμήμα και ο τερματισμός του Διηπειρωτικού Ποδηλατικού Αγώνα the PedAL ED Transcontinental Race.

Ο συγκεκριμένος αγώνας συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι με τις δικές τους δυνάμεις και ιδία υποστήριξη ξεκινώντας από το Βέλγιο, διασχίζουν ολόκληρη την Ευρώπη σε μία διαδρομή 4.000 χλμ.

Φέτος η ποδηλατική διαδρομή κατέληξε στην πόλη μας. Στα 4.000 χλμ της διαδρομής υπήρχαν 4 σημεία ελέγχου απ’ όπου οι ποδηλάτες θα πρέπει να περάσουν υποχρεωτικά. Η διαδρομή, τους έφερε σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία και μνημεία της Ευρώπης, με κυριότερο για φέτος τους ιερούς βράχους των Μετεώρων στην Ελλάδα.

Από τους 300 που ξεκίνησαν αναμένεται να τερματίσουν περίπου 50 – 60 ποδηλάτες.

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος στη μνήμη του Frank Simons που χάθηκε σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Βέλγιο. Το σημείο εκκίνησης αλλά και τερματισμού ήταν η πλατεία Δημαρχείου Καλαμπάκας.

Παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος και ο πρόεδρος του Καστρακίου κ. Γιάννης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .