Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 πραγματοποίησε ειδική Γενική Συνέλευση

2 Αυγούστου, 2017 10:12 Επιμέλεια: /

SALK1983_41_DeltioTypou_GenikiSinelefsi

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 (ΣΑΛΚ 1983) πραγματοποίησε τη συνάντησή του τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο «Ορφέας» στην Καλαμπάκα και ώρα 19.00, σε μία ειδική Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα τη διεύρυνσή του και σε άλλες χρονιές αποφοίτων των Λυκείων της πόλης προβαίνοντας παράλληλα και στην αντίστοιχη αλλαγή του καταστατικού του.

Η Γενική Συνέλευση ήταν ανοικτή και σε αποφοίτους άλλων ετών και όλα τα παρευρισκόμενα μέλη συμφώνησαν ομόφωνα για τη διεύρυνση του Συλλόγου. Ο Σύλλογος, με το νέο όνομα ΣΑΛΚ (Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείου Καλαμπάκας), με μεγάλη χαρά καλεί από σήμερα όλους τους αποφοίτους των Λυκείων Καλαμπάκας να τον προσεγγίσουν και να γίνουν μέλη του.

Στις επόμενες εκλογές του Συλλόγου, που προτάθηκε να διεξαχθούν τον Οκτώβριο 2018, θα μπορούν να συμμετέχουν και απόφοιτοι άλλων ετών ως υποψήφιοι. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η διεύρυνση αποφασίστηκε ομόφωνα μέσα σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον με κύριο μέλημα την ενίσχυση και τη στήριξή του Συλλόγου για το καλό του τόπου μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας

Διαμαντής Γκίκας                                                Κωνσταντινιά Μπρέντα

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.