«11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΓΚΥΤΕΡΣΛΟ» Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη

8 Μαΐου, 2015 19:18 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_Festival11_DCE

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. , ο Θεσσαλικός Σύλλογος Γκύτερσλο με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών (Μονάχου, Κολωνίας, Βισμπάντεν, Ελβετία, Ντύσσελντορφ, Σβάινφουρτ, Βερολίνο και Μπίλεφελντ) και ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνουν εκ κοινού το 11ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Γκύτερσλο το Φθινόπωρο 2015.

Πρόκειται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης που οι Θεσσαλοί θα εορτάσουν όλοι μαζί ένα τρικούβερτο παραδοσιακό Θεσσαλικό γλέντι.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στη Γερμανία

Το 11ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα εκατό χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Θεσσαλού καλλιτέχνη Βασίλη Τσιτσάνη μιας και το έτος 2015 έχει χαρακτηριστεί ως έτος ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ. Στη διοργάνωση θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου μαζί με την μουσική ορχήστρα του Δήμου Τρικκαίων «Βασίλης Τσιτσάνης».

Η Θεσσαλική Νεολαία ετοιμάζει ειδικό δρώμενο αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη

Τα μέλη της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης θέλοντας να προβάλουν δημόσια την αγάπη τους για την Θεσσαλία και για τον Βασίλη Τσιτσάνη, σχεδίασαν την παρουσίαση ενός θεατρικού δρώμενου για τη ζωή του μεγάλου στιχουργού, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ.

Τιμητικές διακρίσεις σε άτομα που ανέδειξαν το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη

Το πολιτιστικό γεγονός θα διοργανωθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, όπου θα βραβευτούν άτομα που αφιέρωσαν την ζωή τους στην ανάδειξη του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη. Το πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνει εορταστικό μέρος όπου οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους παραδοσιακούς θεσσαλικούς χορούς και όχι μόνο.

Στόχος του 11ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης είναι α) η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των Ομογενών και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ιδιαίτερα η γνωριμία θεσσαλικής νεολαίας Ευρώπης, β) η ενημέρωση για την ανάπτυξη, το μέλλον της ιδιαίτερης πατρίδας μας Θεσσαλίας, γ) οι τρόποι συνεργασίας των Θεσσαλών Ομογενών με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δ) ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

 

Από το γραφείο τύπου της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.