«Οι δυσεύρετοι φίλοι μας» στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

1 Δεκεμβρίου, 2016 18:37 Επιμέλεια: /

dsd_8594

Την πολυγραφότατη  και πολυβραβευμένη  Καλαμπακιώτισα  συγγραφέα – λογοτέχνη κυρία Χαρούλας Παρώνη ,  που συνεχίζει δυναμικά  να εμπλουτίζει την  τοπική εκδοτική  δραστηριότητα υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας.

Σε μια όμορφη εκδήλωση η κ. Παρώνη με βιβλίο της «Οι δυσεύρετοι φίλοι μας» καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.

Η αφήγηση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε μέσα από έναν θεατρικό διάλογο του κ. Φώτη Πάλλα και της κυρίας Όλγας Κουτσαλιάρη.

Τα παιδιά που γέμισαν την αίθουσα ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ ενώ στο τέλος μικροί και μεγάλοι χάρισαν απλόχερα ένα ζεστό χειροκρότημα στην κυρία Παρώνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.