Τις εργασίες στη νέα γέφυρα της Θεόπετρας προϋπολογισμού 810.000 ευρώ επιθεώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

9 Ιουνίου, 2015 18:09 Επιμέλεια: /

ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ 1_DCE

Αυτοψία στη νέα γέφυρα επί του Ληθαίου ποταμού στον οικισμό της Θεόπετρας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Αντικείμενο του έργου που είναι προϋπολογισμού 810.000,00 ευρώ, είναι η κατασκευή γέφυρας στο Ληθαίο ποταμό στην είσοδο του οικισμού Θεόπετρας του Δήμου Καλαμπάκας μήκους 30,20 μ. και πλάτους 12,50 μ., δίπλα στην θέση της ακατάλληλης – μονής κυκλοφορίας – υπάρχουσας γέφυρας.

Η γέφυρα περιλαμβάνει δυο λωρίδες κυκλοφορίας πλάτους η κάθε μία  4,00 μ και πεζοδρόμια πλάτους το καθένα  2,25 μ. καθώς και τις προσβάσεις για την σύνδεση της γέφυρας με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών ενός έργου σημαντικού για την περιοχή των Τρικάλων. Η νέα γέφυρα στον Οικισμό της Θεόπετρας έρχεται να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, καθώς η υφιστάμενη η οποία χρονολογείται από τη μεταπολεμική εποχή, κρίνεται ακατάλληλη για την κυκλοφορία, ειδικά βαρέων οχημάτων. Η νέα σύγχρονη γέφυρα θα λύσει αυτό το πρόβλημα καθώς θα επιτρέπει την ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων αλλά και τη διακίνηση των εμπορευμάτων, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα και σε πεζούς να μετακινούνται. Με την παράδοση του έργου, η παλαιά γέφυρα θα λειτουργεί ως πεζογέφυρα εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα που διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών.

Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που έχει ως σημείο αναφοράς τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα με την υλοποίησή του προσφέρει χρήμα στην τοπική οικονομία και θέσεις εργασίας σε ανθρώπους που τόσο το έχουν ανάγκη στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε».

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.