¨Τα βρόντηξε¨ από τον σύλλογο Σαρακίνας η Ελένη Καρούτα

7 Αυγούστου, 2017 19:22 Επιμέλεια: /

sarakina apogeymatino 2_DCE

 

« Είμαι απογοητευμένη από την συμπεριφορά κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , και όχι από τους κατοίκους….» , ήταν τα λόγια της κας Ελένης Καρούτα.

Η Ελένη Καρούτα βρίσκεται επί σειρά ετών στο τιμόνι του συλλόγου και είναι γνωστό στην περιοχή ότι μαζί με τους συνεργάτες της , έχει προσδώσει μεγάλη αίγλη στον σύλλογο.

Κατά την κα Καρούτα αυτή η αίγλη δες αρέσει σε κάποιους που μήνες τώρα επιβουλεύονταν την παρουσία της αλλά και την προσπάθειά της.

Ζήλευαν την δημόσια παρουσία της και την δυναμικότητά της ( κατά την ίδια ) και άρχισαν την μουρμούρα και την διαπόμπευση.

« Γιατί εμφανίζομαι στα ΜΜΕ τόσο πολύ , γιατί φέρνω φίρμες στις εκδηλώσεις , γιατί ανεβάζω τον πήχη της ποιότητας…»  και πολλά άλλα που κατά την κα Καρούτα δεν άρεσαν σε κάποιους.

Οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες και το ποτήρι ξεχείλισε με την εκδήλωση του Καλοκαιριού που για κάποιους δεν πήγε καλά.

Η κα Ελένη Καρούτα κλείνει κάποια διαδικαστικά και εντός των ημερών ανακοινώνει πλέον και επίσημα την παραίτηση από την θέση της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Το Γεφύρι της Σαρακίνας ¨ .

Αν της ζητηθεί από την νέα Διοίκηση να συμμετέχει, η στάση της  θα εξαρτηθεί από τα άτομα που θα ασχοληθούν με τον σύλλογο στο μέλλον.

Τέλος η κα Καρούτα θεωρεί ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός κατοίκων της Σαρακίνας που θα επιθυμούσε την διάλυση του συλλόγου , σε αντίθεση με την πλειοψηφία που αγκάλιασε την προσπάθεια.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.