¨Τα βρόντηξε¨ από τον σύλλογο Σαρακίνας η Ελένη Καρούτα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
7 Αυγούστου 2017, 19:22

 

« Είμαι απογοητευμένη από την συμπεριφορά κάποιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , και όχι από τους κατοίκους….» , ήταν τα λόγια της κας Ελένης Καρούτα.

Η Ελένη Καρούτα βρίσκεται επί σειρά ετών στο τιμόνι του συλλόγου και είναι γνωστό στην περιοχή ότι μαζί με τους συνεργάτες της , έχει προσδώσει μεγάλη αίγλη στον σύλλογο.

Κατά την κα Καρούτα αυτή η αίγλη δες αρέσει σε κάποιους που μήνες τώρα επιβουλεύονταν την παρουσία της αλλά και την προσπάθειά της.

Ζήλευαν την δημόσια παρουσία της και την δυναμικότητά της ( κατά την ίδια ) και άρχισαν την μουρμούρα και την διαπόμπευση.

« Γιατί εμφανίζομαι στα ΜΜΕ τόσο πολύ , γιατί φέρνω φίρμες στις εκδηλώσεις , γιατί ανεβάζω τον πήχη της ποιότητας…»  και πολλά άλλα που κατά την κα Καρούτα δεν άρεσαν σε κάποιους.

Οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες και το ποτήρι ξεχείλισε με την εκδήλωση του Καλοκαιριού που για κάποιους δεν πήγε καλά.

Η κα Ελένη Καρούτα κλείνει κάποια διαδικαστικά και εντός των ημερών ανακοινώνει πλέον και επίσημα την παραίτηση από την θέση της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Το Γεφύρι της Σαρακίνας ¨ .

Αν της ζητηθεί από την νέα Διοίκηση να συμμετέχει, η στάση της  θα εξαρτηθεί από τα άτομα που θα ασχοληθούν με τον σύλλογο στο μέλλον.

Τέλος η κα Καρούτα θεωρεί ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός κατοίκων της Σαρακίνας που θα επιθυμούσε την διάλυση του συλλόγου , σε αντίθεση με την πλειοψηφία που αγκάλιασε την προσπάθεια.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .