¨Σφραγίστηκε ¨ ο δρόμος διέλευσης από την Καλαμπάκα στην Διάβα δια μέσω του Πηνειού

5 Φεβρουαρίου, 2016 18:45 Επιμέλεια: /

potami sfragisma (1)

Έκλεισε για λίγες ημέρες η δίοδος που διέρχονταν δια του Πηνειού Ποταμού και ένωνε την Διάβα με την Καλαμπάκα έως ότου αποκατασταθεί η γέφυρα.

Ο λόγος της σφράγισης είναι στο ότι  η Πολιτική Προστασία εξέδωσε ανακοίνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και η διέλευση μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Η Περιφερειακή Ενότητα για να αποτρέψει τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις και να προστατεύσει κάποιους που τυχόν κινδυνεύσουν σε συνεργασία με την Αστυνομί και την Πυροσβεστική έκλεισαν τον δρόμο.

Αν όλα πάνε καλά και παρέλθει η κακοκαιρία ο δρόμος θα ανοίξει και πάλι , πιθανόν την Ερχόμενη Τετάρτη.

potami sfragisma (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Μπέσιου Τ.

    Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη μέρα που διαπιστώθηκε ότι διάφορα οχήματα διασχίζουν το ποτάμι.Αυτοί δε που θα ανοίξουν τον δρόμο,ποιον δρόμο ?????? την ερχόμενη Τετάρτη μάλλον περιμένουν από τον Μωυσή οδηγίες για το πως χωρίζουν τα νερά στη μέση.Αν υπάρξει θύμα ποιος θα φταίει ?

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.