¨Ονειρεμένο¨ το ταξίδι στην Γερμανία !!!

25 Μαΐου, 2015 21:13 Επιμέλεια: /

sinanis kai sia germania maios 2015 (5)_DCE

¨Ονειρεμένο ταξίδι¨ χαρακτήρισε την πενθήμερη επίσκεψη  στην Γερμανία της τετραμελούς αποστολής ,  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης. Μάλιστα του άρεσε τόσο πολύ που ζήτησε από τους μετανάστες του εξωτερικού να στέλνουν τέτοιες προσκλήσεις στον Δήμο και αυτός με πολύ χαρά θα ανταποκρίνεται !!!

Τώρα δεν διευκρίνισε ο κος Σινάνης αν το τιμ που συμμετείχε στην αποστολή στο Κέλστερμπαχ  θα είναι το ίδιο ή θα εναλλάσσεται ώστε να αποκτήσουν τεχνογνωσία και άλλοι  Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας.

Κάποιος της αποστολής θορυβήθηκε που την Περασμένη Παρασκευή ρώτησα πως πάει η ¨εκδρομή¨ στην Γερμανία και ότι αν αυτή συνοδευτεί και με κάποια δωράκια( μηχανολογικό εξοπλισμό για τον Δήμο )  από πλευράς Γερμανών , αυτό θα ήταν  ευχάριστο.

Η λέξη ¨εκδρομή¨ φαίνεται πως ενόχλησε πολύ και εγώ διερωτώμαι , πως μπορεί αλλιώς  να ονομαστεί ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από τον Δήμαρχο ¨ονειρεμένο¨. Γιατί αν ήταν ταξίδι εργασίας θεωρώ ότι η ορολογία θα ήταν ¨επιτυχημένο¨.

Αλλά και ο ίδιος που ενοχλήθηκε εντυπωσιάστηκε με την άψογη φιλοξενία ( και του πουλιού το γάλα τους είχαν στο ξενοδοχείο) και λιγότερο  με το περιεχόμενο των συναντήσεων( αν κατάλαβα καλά).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.