¨Ονειρεμένο¨ το ταξίδι στην Γερμανία !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Μαΐου 2015, 21:13

¨Ονειρεμένο ταξίδι¨ χαρακτήρισε την πενθήμερη επίσκεψη  στην Γερμανία της τετραμελούς αποστολής ,  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης. Μάλιστα του άρεσε τόσο πολύ που ζήτησε από τους μετανάστες του εξωτερικού να στέλνουν τέτοιες προσκλήσεις στον Δήμο και αυτός με πολύ χαρά θα ανταποκρίνεται !!!

Τώρα δεν διευκρίνισε ο κος Σινάνης αν το τιμ που συμμετείχε στην αποστολή στο Κέλστερμπαχ  θα είναι το ίδιο ή θα εναλλάσσεται ώστε να αποκτήσουν τεχνογνωσία και άλλοι  Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας.

Κάποιος της αποστολής θορυβήθηκε που την Περασμένη Παρασκευή ρώτησα πως πάει η ¨εκδρομή¨ στην Γερμανία και ότι αν αυτή συνοδευτεί και με κάποια δωράκια( μηχανολογικό εξοπλισμό για τον Δήμο )  από πλευράς Γερμανών , αυτό θα ήταν  ευχάριστο.

Η λέξη ¨εκδρομή¨ φαίνεται πως ενόχλησε πολύ και εγώ διερωτώμαι , πως μπορεί αλλιώς  να ονομαστεί ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από τον Δήμαρχο ¨ονειρεμένο¨. Γιατί αν ήταν ταξίδι εργασίας θεωρώ ότι η ορολογία θα ήταν ¨επιτυχημένο¨.

Αλλά και ο ίδιος που ενοχλήθηκε εντυπωσιάστηκε με την άψογη φιλοξενία ( και του πουλιού το γάλα τους είχαν στο ξενοδοχείο) και λιγότερο  με το περιεχόμενο των συναντήσεων( αν κατάλαβα καλά).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .