¨Ο Μορμόλης¨ – Μουσικοθεατρική Παράσταση

25 Ιουνίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

Afisa_DCE

Ο Μορμόλης είναι θεατρικό έργο για παιδιά. Γράφτηκε από τον Γερμανό θεατρικό συγγραφέα Ράινερ Χάχφελντ το 1959. Στην Ελλάδα παίχτηκε 3 φορές από την Παιδική Σκηνή Ξένιας Καλογεροπούλου. Τη μετάφραση του έργου έκανε ο Παναγιώτης Σκούφης και τη μουσική έγραψε ο συνθέτης Γιάννης Σπανός και κυκλοφόρησε σε δίσκο.

Ο Ρίκι και η Μάντα, που περνούν τις διακοπές τους με τη θεία και το θείο τους, βρίσκουν ένα παλιό κουτί και το βαφτίζουνε Μορμόλη. Αυτός είναι ο καινούργιος τους φίλος, ο μυστικός τους σύμμαχος. Ο Μορμόλης λέει στους μεγάλους όλες τις αλήθειες που θέλουν αλλά δεν τολμούν να τους πουν οι μικροί. Και οι μεγάλοι, φυσικά, αναστατώνονται. Ποιος είναι αυτός ο αόρατος και πανταχού παρών Μορμόλης; Πώς θα τον εξολοθρεύσουν;

Πρόκειται για ένα ρηξικέλευθο μουσικό – θεατρικό έργο που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά.

Μια παράσταση γεμάτη Μουσική, Τραγούδι, Θέατρο με την παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Καλαμπάκας.

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Ώρα 21:30

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.